Liljeholmen

Hemstädning Liljeholmen

Är du bosatt i Liljeholmen och vill få hjälp med din hemstädning? Vi på Freska står alltid redo att hjälpa till.

Det är inte alltid så lätt att få ihop vardagspusslet och då kan det vara skönt att ha hjälp med städningen en eller flera gånger i veckan. Du väljer själv vad du vill ha städat och hur ofta du vill att vi ska komma. Samtidigt får du mer tid över till annat och kan fokusera på det du verkligen tycker om som familjen och fritidsintressen.

Vi på Freska har ingen bindningstid och kan garantera att du alltid får städningen utförd av samma person. Skulle du vilja pausa din hemstädning under en viss tid är det bara att göra det - du är sedan välkommen att återuppta den precis när du själv vill.

Beräkna priset för din hemstädning i Liljeholmen

För enkelhetens skull kan du boka vår hemstädning i Stockholm online direkt hos oss. Du ser direkt vilka dagar och tider som finns lediga och kan enkelt lägga in en ny bokning. Du slipper alltså ödsla tid på att ringa oss och göra en bokning via telefon vid varje städtillfälle. Våra priser börjar på 255 kronor i timmen och då är det inklusive rutavdrag. Vi är dessutom flexibla och anpassar oss efter dig som kund. Du ska aldrig behöva vänta länge på ditt nästa städtillfälle. Tillgänglighet är något som vi värderar högt i vårt städföretag.

Boka och betala direkt online

Så här enkelt bokar du din hemstädning på bara ett par minuter!

  1. Berätta om ditt hem

    Ange hur stor din bostad är och välj vad du önskar för typ av städhjälp.

  2. Välj en tid som passar dig.

    Din städare kommer vid den tidpunkt du har valt.

  3. Välj betalsätt

    Betala säkert på vår hemsida. Din städare kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt hem!

Kundomdömen från kunder

Det viktigaste för oss är våra kunder. Vi anpassar oss efter dina behov och kommer tillsammans fram till en lösning som passar oss båda. Vi ser väldigt gärna ett långvarigt samarbete där vi är ditt självklara val vid veckostädning. Idag har vi flertalet nöjda kunder som återkommer vecka efter vecka här på Liljeholmen. Här kan du läsa mer om vad de har att säga om oss och de tjänster som vi erbjuder.

Ing-Britt

Städningen började kännas tung på grund av stigande ålder.

Läs mer

Jon om att anlita Freska

Sedan vi började med hemstädning genom Freska har vi mer tid till att umgås med vänner och släkt och även ork och lust att förbereda något speciellt inför de tillfällena.

Läs mer

Harriet

Det är så skönt att helgen inte behöver inledas med att städa hemma.

Läs mer

Vad ingår i städningen?

Vi erbjuder ett grundpaket och flera tilläggstjänster beroende på vilken städservice du vill ha. Vår personal tar med sig eget rengöringsmedel och trasor så det som du behöver ha hemma är dammsugare samt mopp och hink. Är det något rum som är extra viktigt får du mer än gärna berätta det för oss - vi gör allt för att du ska bli 100 % nöjd. Vid varje städtillfälle torkar vi damm på alla ytor som vi når, vi dammsuger och våttorkar samtliga golv där det är möjligt. Vi tvättar dessutom alla speglar, tar bort synbara fläckar från dörrhandtag samt går ut med dina sopor. Du måste dock ha visat oss i förväg vart de ska slängas samt gett oss eventuell nyckel till soprummet.

Kök och badrum

Köket och badrum är två av de rum där det lätt blir smutsigt och samlas mycket bakterier. Därför gör vi alltid en grundlig rengöring av diskhon och spisen, vi tar bort synbara fläckar på vitvarorna samt gör en avtorkning av de andra köksredskapen. Målet med vår städhjälp är att du alltid ska kunna ha ett skinande rent kök att komma hem till. I badrummet tar vi bort fläckar på både tvättställ, badkar och toalettstolen. Om det finns en dusch spolar vi både rent den och väggarna. Badrummet är viktigt att hålla rent eftersom det är där vi sköter vår hygien. Med vår veckostädning garanterar du att ditt badrum hålls i gott skick och alltid är fräscht och inbjudande.

Övriga tjänster som går att boka

Om du vill kan du även boka en tilläggstjänst där vi gör rent ditt kylskåp under 30 minuter. Vi kan även rengöra ditt sopsorteringsskåp invändigt på 15 minuter om så önskas. Det är tjänster som du kanske inte önskar varje vecka utan bara någon gång ibland. Det är helt upp till dig själv om de ska utnyttjas eller inte.

Tjänster som inte ingår i grundpaketet

Det finns vissa förfrågningar som vi tyvärr inte har möjlighet att hjälpa till med via vår hemstädning Liljeholmen. Det inkluderar att torka bort väldigt svåra fläckar, torka av väggar och tak, rengöra luftventiler och vattenlås samt att städa efter renovering.

Miljövänlig städning i Liljeholmen

När du anlitar vår städhjälp kan du känna dig trygg i att vi gör allt vi kan för att vara så miljövänliga och hållbara som möjligt. Vi ser ständigt över våra rutiner och hur vi kan bli mer klimatsmarta i alla led. I nuläget kan vi lova att vi använder miljövänliga rengöringsprodukter som gör så lite skada som möjligt. Det som är positivt med dessa är att de även är skonsammare både för oss och dig som kund. Dessutom tar vi tillbaka alla tomma flaskor och fyller på dem på vårt kontor i Liljeholmen. Genom att återanvända dessa istället för att köpa nya gör vi miljön en stor tjänst.

Alla våra medarbetare har relevant utbildning och är proffs på det de gör. Självfallet är vi även en städfirma som tar socialt ansvar och ser till att våra anställda har det bra. Det omfattar allt från att de får betald semester till att de får friskvårdsbidrag. Är du ute efter hemstädning Liljeholmen är vi alltså det perfekta valet.

Vi finns även på andra platser i Stockholm

Det är inte bara du som är bosatt på Liljeholmen som kan utnyttja våra tjänster, se alla områden där vi erbjuder städhjälp i Stockholm.

Vi finns tillgängliga i stora delar av Stockholm och rör oss bland annat i områden som Bromma, Kungsholmen, Nacka, Norrmalm och Lidingö. Du kan kolla tillgängligheten i just ditt område direkt här på hemsidan.

Vi städar även i Eskilstuna, Enköping, Västerås, och Uppsala.

Andra tjänster vi erbjuder i Liljeholmen

Vi på Freska erbjuder inte bara hemstädning utan kan också hjälpa dig med flera andra tjänster. Om dina fönster behöver en grundlig rengöring kan du beställa vår fönsterputs. Vi kan även hjälpa dig med storstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Du hittar alltså allt på ett och samma ställe. Oavsett vilken av våra tjänster du vill utnyttja kan du räkna med samma höga kvalitet rakt igenom.