Städning i Enköping

Är du på jakt efter en städfirma i Enköping? Du är på rätt plats. Här kan du enkelt kolla tillgänglighet och boka din städning. Vi hjälper dig gärna och erbjuder en 100 % nöjd-kund-garanti.

Socialt ansvarstagande företag

Vi erbjuder dig städhjälp i Enköping. Utöver att vi arbetar utifrån en miljösynpunkt sätter vi fokus på dig som kund såväl som vår personal. Freska är ett socialt ansvarstagande städföretag och vi vill att vår personal ska må bra.

Därför har vi såklart kollektivavtal med betald semester, friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar och andra förmåner. Vi tror på att nöjda städare leder till nöjda kunder, det är så vi aktivt arbetar med att förändra städbranschen.

Genom att ta väl hand om vår personal, är de glada och trivs på jobbet. Det är en fördel för dig som kund eftersom du får en glad städare hos dig.

Skräddarsy din städtjänst

Du kan välja precis hur du vill att vi ska städa hos dig, hur ofta och vad som ska göras. Det enda du behöver ha hemma är en dammsugare, mopp och hink. Resten har vi med oss.

När du väljer oss som städföretag har du ett löpande abonnemang, men du har ingen bindningstid.

Vi städar efter ett noggrant system

Hos oss på Freska är målet att du ska ha samma städare hos dig under hela din städperiod. Givetvis kan saker hända men poängen är att du ska veta vem det är som är i ditt hem. Din städare har dessutom en checklista att följa som du kan ta del av. Vi går igenom rum för rum, och ser till att alla ytor blir rengjorda.

Det vi gör i alla utrymmen är att vi torkar damm på alla plana ytor, så långt som din städare når, vi dammsuger golv och mattor, fuktmoppar om golvet tål det, tar bort fläckar från dörrkarmar, handtag och strömbrytare, gör rent speglar och glasytor (utom fönsterna) samt tar ut soporna om du har visat vart de ska eller har ordnat tillgång till soprummet. Därefter har varje rum sin egna checklista vi följer för att säkerställa att allt blir omhändertaget.

Kök

I köket städar vi utöver det vi gör i alla utrymmen såhär:

  • Gör rent diskho, spis och utsidan av köksfläkten
  • Tar bort fläckar på utsidan av mikro, kylskåp och diskmaskin
  • Torkar av de andra redskapen som kaffebryggare, brödrost, och så vidare
Badrum

Utöver dammsugning, golvmoppning och avtorkning i badrummet gör vi följande:

  • Gör rent och tar bort fläckar från toalettstol, badkar och tvättställ
  • Tvättar rent i duschen och glasväggarna i duschen om den har sådana
Sovrum

I sovrummen städar vi som i alla de allmänna utrymmena, dammsuger och moppar golv samt dammtorkar.

Utökade tjänster

Om du vill ha mer saker åtgärdade under din städning får du gärna berätta det för oss så vi kan lösa det till dig. Vi erbjuder fler tjänster än de som är listade ovan och är glada att städa extra noga hemma hos dig. Tjänsterna du kan lägga till är bland andra:

Vi vill göra dig glad och nöjd med oss, så önskar du något annat än det som står listat här kan du enkelt prata med oss i chatten och vi hjälper dig med en lösning.

100% nöjd -kund-garanti

Vi på Freska strävar efter att jobba med oklanderlig service, gediget arbete och med högt engagemang. Det syns senare i våra kundrecensioner. Vårt mål är att du som kund ska vara helt nöjd med vårt arbete när vi är klara och det är därför vi har en nöjd kund garanti. Den innebär att är du inte nöjd kommer vi tillbaka och städar igen. Garantin gäller i 48 timmar efter bokad städning och enligt checklistan.

Räkna ut ditt pris för städning i Enköping

Du kan enkelt ta reda på vad det kommer kosta för dig att beställa våra tjänster. Berätta för oss först om ditt hem, hur stort är det och hur många rum du har, samt vilken dag du önskar städhjälp. Välj därefter en tid som passar dig.

Du väljer själv om det är en engångsstädning eller ett abonnemang och med hur tät intervall du vill att din städare ska komma. Betalningen sker på ett säkert sätt via vår hemsida, din städare kommer hem till dig på bokad tid och du kan njuta av ett rent hem.

Miljövänlig städning

Vi ser till att vår städning är gjord så miljövänligt som möjligt. Eftersom våra produkter är miljömärkta är de även skonsamma för våra städare som använder dem. Våra städare får alltid tips och träning i hur de kan återvinna och tänka så hållbart som möjligt när de börjar hos oss.

Vi använder bara Svanenmärkta rengöringsmedel och mikrofiberdukar när vi städar hos dig. Mikrofiberdukarna håller för tvätt upp till 600 gånger och är alltid rena innan de används hos dig. Dessutom fyller vi på våra flaskor istället för att köpa nya, för att minska på förbrukningen av plast i vårt eget företag. Det är de små sakerna som gör skillnad och det är vi medvetna om. Vi städar medvetet för oss, dig och vår planet.

Utöver det är vi mycket stolta över att hela 93 % av vår personal åker kollektivt till jobbet och mellan kunderna på jobbet!