Städning i Uppsala

Anlita oss på Freska för din städning i Uppsala. Hos oss kan du alltid förvänta dig en professionell och noggrann städare som utför städningen. Att du blir nöjd är vårt främsta mål och därför erbjuder vi en 100 % nöjd-kund-garanti.

Vi har även gjort det enkelt för dig att boka din städning online eller via vår smidiga app. För att se kostnad och när du kan få din städning genomförd, fyll i dina uppgifter nedan. Sedan återkommer vi till dig inom kort!

Vi utgår från dina önskemål

När vi kommer och städar hos dig lyssnar vi alltid på vad just du behöver. Vill du att vi fokuserar på vissa rum? Eller vill du kanske att vi undviker särskilda utrymmen? Det är ditt hem och vi respekterar givetvis alltid våra kunders önskemål.

För att du ska kunna få exakt den städningen du vill ha erbjuder vi hemstädning som ett grundpaket. Sedan har du möjlighet att välja bort eller boka in tilläggstjänster. Här kan du se vad som ingår i din städning.

Vi bryr oss och tar ansvar

När du anlitar oss för din städning i Uppsala kan du känna dig trygg i att vi tar ansvar för både vår miljö och vår personal. Det är inte bara våra kunder som ska vara nöjda, utan även vår planet och våra medarbetare.

Utan nöjda medarbetare kan vi inte göra våra kunder nöjda. Därför är vi noga med att erbjuda bra arbetsvillkor som följer de lagar och förordningar som finns. Dessutom kan våra anställda alltid utnyttja friskvårdsbidrag för sitt personliga välmående.

Lär känna några av våra städare här.

Intresserad, men vill ha mer information?

Det fixar vi! Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig direkt.

Välkommen att kontakta oss för städning i Uppsala

Vi är lyhörda och tar till oss förslag och feedback för att hela tiden kunna utveckla vår städning.

Det är också en av anledningarna till att vi gärna ser ett långsiktigt samarbete. Genom att boka in ett abonnemang hos oss får du fördelarna av att lära känna din städare och du behöver inte tänka på att boka varje gång.

Precis som med många andra tjänster anser vi att det ska finnas garanti på vår städning. Den 100 % nöjd kund-garantin som du får hos oss på Freska ger dig en större trygghet där du ska kunna komma till oss med feedback eller om du har några övriga önskemål angående din städning. Du har hela 48 timmar på dig att kontakta oss, och vi löser givetvis det du har synpunkter på.

Miljön i fokus när vi städar

Alla vi på Freska har ett gemensamt mål, och det är att minska negativ påverkan på miljön genom att använda miljövänliga produkter. Men inte bara det. Vi tror på att återanvända så mycket det bara går. Därför tar vi tillvara på våra plastflaskor och fyller på dem när de är tomma. Alltid med miljövänliga Svanenmärkta rengöringsmedel som är skonsamma för både miljön och alla som hanterar dem.

Samma sätt att tänka hållbart gäller för trasor och andra produkter vi använder. Vi satsar på städmaterial som kan användas igen och igen såsom mikrofiberdukar. Det är något som vi tar med första gången, och sedan lämnar vi dem hos dig så att vi tillsammans kan värna om miljön. Du tvättar dem innan nästa städning och vi återanvänder dem. Det här är torkdukar i toppkvalitet som håller upp till 600 tvättar, vilket innebär 600 städningar med samma mikrofiberduk. Det kallar vi ansvarsfullt miljövänligt tänk!