Lär känna Freskas städare!

Fler än 700 städare från mer än 60 nationaliteter.

Freskas professionella personal är en grupp fantastiska människor från hela världen som alla strävar efter att skapa en enklare vardag med guldkant!

Att vara anställd städare hos Freska

Att få vara en del av ett fantastiskt team och att känna sig stolt över sitt arbete är något alla mår bra av, så även vi. På Freska arbetar vi aktivt med att skapa en givande arbetsmiljö för alla medarbetare, så att alla trivs och känner att de utvecklas. Vi strävar efter att hela tiden bli bättre i allt vi gör. För att säkerställa att vi är på rätt väg har alla anställda på fältet en egen kontaktperson på företaget och vi skickar också ut en månatlig eNPS som vi även regelbundet kompletterar med en större medarbetarenkät. Alla våra anställda har rätt till friskvårdsbidrag och självklart har vi kollektivavtal.

Visste du att: Frågan “Hur troligt är det att du skulle rekommendera Freska som arbetsplats?” under 2020 givit ett medelvärde på nästan 9 av 10

Fantastiska städare

700

superstjärnor levererar ständigt städkvalité och vardagsglädje av högsta klass.

Vi har genomfört

1 000 000

städtimmar hitills och fantastiska relationer har skapats mellan städare och kunder.

Nöjda städare

91 %

av Freskas städare säger att det kan se hur deras arbete bidrar till att uppnå Freskas mål.

Vi gör det tillsammans

Vi vill såklart ha roligt på jobbet, men det är minst lika viktigt att ha roligt utanför. Vi arrangerar regelbundet olika gemensamma event för alla anställda för att vi alla ska lära känna varandra bättre och få en bättre gemenskap inom företaget. Det är något vi prioriterar som arbetsgivare. Det kan vara allt ifrån en traditionell svensk kräftskiva till kubbspel och pizza i parken.
Freskas anställda kommer från hela världen och många har flyttat långt från familj och vänner, något som gör det ännu viktigare att vi tillsammans skapar en trygg och varm miljö där alla känner sig välkomna.

Ett fantastiskt sms från en av Freskas städare

"Jag utförde min första städning idag och var nervös i morse. Min man insåg detta och sa, - Kom bara ihåg vad som står på baksidan av din tröja! Jag skrattade och min 6-åring frågade mig vad det står där.
- Superhjälte!, svarade jag.
Hennes lilla ansikte lyser upp.
- Du är en superhjälte, mamma?, frågade hon.
- Jag antar att jag är det, svarade jag.
Det fick mig att känna mig SUPER under hela dagen.

Hoppas att alla Freska-superhjältar har en underbar dag!"

Vi tar hand om ditt hem som om det vore vårt eget

Att skapa en trygg och hållbar arbetsmiljö handlar främst om att vi försöker göra vårt yttersta för att skapa starka band mellan anställda och kunder. Alla våra abonnemangskunder blir tilldelad en av våra fantastiska medarbetare och vi kan stolt meddela att vi har lyckats skapa fina och långsiktiga relationer mellan vår personal och våra kunder. Vi vill ha långa relationer med våra kunder och vi vet att nöjda kunder är de bästa ambassadörerna för vårt företag. Vi har därför en nöjdhetsgaranti. Det innebär att om du som kund inte skulle vara nöjd med vårt arbete, så kommer vi alltid tillbaka och åtgärdar det! Vi uppmanar alla våra nya kunder att kommunicera med oss i vår app eller via kundtjänst. Läs gärna mer om vad som ingår i våra hemstädningar här.

Efter varje städning ber vi om kundens feedback som vi använder i syfte att ständigt förbättra vårt arbete. Efter fler än 400 000 städtillfällen har vi ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5. Inte illa va?

Visste du att: Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor?

Freska <3 Miljön

Något som också ligger Freska varmt om hjärtat är miljön - därför använder vi endast Svanenmärkta rengöringsmedel som är bra för både ditt hem och miljön. Varje tom rengöringsflaska återanvänds och fylls på vid vårt kontor i Liljeholmen. Samma gäller våra microfibertrasor, de tvättas i 90 grader och återanvänds efter varje städtillfälle. Läs mer om våra rengöringsmedel och vårt miljötänk här.

Hur vi väljer ut våra städare/lokalvårdare på Freska

Vi får tusentals ansökningar via e-post när vi har lediga jobb som städare. Det gäller hemstädare, men också nya jobb inom våra tjänster inom flyttstädning, storstädning och fönsterputs. Efter intervjuer, praktiska lektioner och ett slutgiltigt städtest är endast 3% av de sökande kvalificerade för att jobba på Freska.
Vi vill lämna varje kund med en wow-känsla och det kräver såväl utbildning som erfarenhet. Vårt arbete ska tala för sig självt och kvalitet är vårt ledord. Majoriteten av vår personal åker kommunalt mellan sina kunder och restiden betalar vi självklart för mellan dessa städningar.
Söker du jobb? Ansök hos oss! Du hittar mer information om lediga tjänster nedan. Du kan också ring upp vår kundtjänst som gärna hjälper dig.

Visste du att: Vi nu spenderat över 1 000 000 städtimmar hos våra fantastiska kunder?