Flyttstädning med fast pris och nöjd-kund-garanti

Låt våra professionella flyttstädare ta hand om flyttstädningen. Allt du behöver göra är att lämna en offertförfrågan — resten tar vi hand om.

✓ Besiktning innan & efter
✓ 100% nöjd-kund-garanti
✓ Miljövänliga städmedel ingår, vi har med oss allt städmaterial!
✓ Fast kvm-pris

Prislista flyttstädning

Prislista flyttstädning
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
1-30 sqm From 2550 SEK
31-50 sqm From 2775 SEK
51-65 sqm From 61 SEK/sqm
66-80 sqm From 56 SEK/sqm
81-100 sqm From 49 SEK/sqm
101-120 sqm From 43 SEK/sqm
121-150 sqm From 40 SEK/sqm
151-170 sqm From 37 SEK/sqm
171-200 sqm From 36 SEK/sqm
200 + sqm From 35 SEK/sqm

Flyttstädning till fast pris inkl fönsterputs villkor

Flyttstädningen samt besiktning före och efter städning genomförs enligt vår checklista och tillsammans med dig som kund.

Priset är ett totalpris inklusive fönsterputs och miljömärkt städmaterial.

Inställelseavgift 150 kr utgår och detta går det dessvärre inte att göra RUT-avdrag på.

Flyttar du en helg? Då tillkommer ett fast helgtillägg på 800 kr för flyttstädning på en helg. Storhelgstillägg 1500kr tillkommer under storhelger.

Priserna är efter RUT-avdrag.

Vad inkluderas i flyttstädning?

Bostadsrum

Det är viktigt att alla rum är städade och fina för den inflyttande och under en flyttstädning gör vi följande:

 • Rengöring av golv
 • Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element
 • Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda)
 • Fönsterputs
Kök

Köket är inte sällan det absolut jobbigaste att städa på egen hand varför bara det rummet ibland kan motivera att man tar hjälp med flyttstädning. Vi hjälper dig med:

 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under
 • (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas)
 • Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, även ugnsplåtar
 • Rengöring av diskmaskin in- och utvändigt
 • Av- och urtorkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda, gäller även besticklådan)
 • Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti)
 • Avtorkning av belysning

Notera dock att städning bakom och under vitvaror endast sker om du som kund själv dragit fram dessa och efter städningen återställer dem.

Badrum och toalett

Utöver köket brukar badrum och toaletter vara det som bjuder mest problem när man ska städa på egen hand som lekman. Vi hjälper dig dock gärna och ser till att följande görs till belåtenhet:

 • Rengöring av all sanitet, även under badkaret (fronten nedmonteras och återställes av kund)
 • Rengöring av kakelväggar
 • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt
 • Golvbrunnar och ventiler rengörs utvändigt
 • Förvaringsutrymmen rengörs
 • Avtorkning av belysning

Som med kökets vitvaror behöver du själv dra ut eventuella tvättmaskiner och torktumlare om vi ska kunna städa under och bakom dessa.

Tilläggstjänster till flyttstädning

Du kan självklart komplettera din bokning av flyttstädning genom att även boka städning av biytor som balkong, förråd, tvättstuga eller garage. Fönsterputs ingår i tjänsten om det går att komma åt med en enkel stege. Vid bokning av flyttstäd, berätta så mycket du kan om vilka eventuella biytor som finns och ska städas så kommer vi att kunna återkomma med svar och eventuella priser för kompletterande bokningar för dessa.

Städning bakom kyl, frys, spis, tvättmaskin och torktumlare utförs endast om vitvaran dras fram av kund och efter städning återställes av kund.

Tjänster som inte ingår i flyttstädningen
 • Städning av målade ytor (väggar, tak etc.) med risk för att nyansskillnader kan uppstå och/eller att färgen släpper.

Låt oss ta hand om flyttstädningen!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

I dagsläget utför vi endast denna tjänst i Stockholm.

100 % nöjdhetsgaranti – flyttstädning Stockholm

En högkvalitativ städning gör din flyttdag smidig och problemfri!

Att flytta kan vara energikrävande, vi vet. Det sista du vill göra när du flyttar till ett nytt hem är att städa ut det gamla. Lämna skrubbandet och moppandet åt oss och låt dig själv fokusera på allt annat istället, exempelvis att flytta in i ditt nya hem i lugn och ro.

Nedan hittar du all information du behöver om tjänsten. Läs igenom det och skicka oss en förfrågan redan idag — vi tar hand om resten.

Professionell flyttstädning till ett bra pris!

Vanliga frågor om flyttstädning

Vad behöver jag veta och tänka på innan min flyttstädning?

Se till att din bostad är helt tömd så att våra flyttstädare kommer åt överallt. Finns det enstaka föremål kvar i lägenheten, såsom säng eller andra möbler, flyttas dessa ej av oss, utan vi städar runt dem. Dra även ut spisen om du önskar att vi rengör bakom den.

Du får en uppskattad sluttid för flyttstädningen när du bokar, men vi kontaktar dig alltid en timme innan flyttstädningen är klar så att ni kan komma och besiktiga städningen tillsammans med flyttstädningsteamet. Städningen genomförs under en arbetsdag.

Vi behöver endast tillgång till el och vatten i din bostad.

Hur bokar jag flyttstädning?

Det gör du enkelt genom att fylla i formuläret ovan. Fyll i så mycket information som möjligt direkt, så kontaktar vi dig och bokar in flyttstädningen på önskad dag.

Ingår städmaterial?

Ja, våra professionella flyttstädningsteam har med sig allt städmaterial – såsom rengöringsmedel, stege, lampor och annat som behövs för att utföra en flyttstädning av högsta kvalité.

Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?

Om du inte kan vara vara på plats och öppna, kan du lämna in nycklar tills oss minst tre vardagar innan.

Hur fungerar det med besiktning av flyttstädningen?

Innan vi påbörjar flyttstädningen besiktar vi ditt hem. Efter flyttstädningen besiktigar vi också städningen tillsammans med dig så att du är nöjd. Har du inte möjlighet att vara på plats under besiktningen eller om köparen inte skulle vara nöjd med flyttstädningen gäller självklart vår 100% nöjd-kund-garanti och vi kommer alltid tillbaka och åtgärdar städningen. Vi utför flyttstädningen med hjälp av en checklista, detta för allas trygghet och för att kunna garantera att vi håller hög kvalitet.

Hur fungerar er 100% nöjd-kund-garanti vid flyttstädning?

Vi vill bara ha nöjda kunder! Därför har vi en 100% nöjd-kund-garanti som innebär att vi alltid kommer och åtgärdar det du inte är nöjd med.

Nöjd-kund-garantin bygger på och gäller i 48 timmar efter utförd städning enligt checklista.

Kontakta kundservice direkt i chatten på hemsidan eller i vår app så hjälper vi dig! Du kan också kontakta oss via mail.

Kan jag boka flyttstädning på en helg?

Självklart. Det tillkommer 800 kr i helgtaxa eftersom att vi betalar våra städare extra under helger.

Koppla av, det är dags att flytta

... och njuta den extra goda flyttpizzan!

Med vår hjälp med din flyttstädning behöver du inte tänka på städmedel, städning, eller reklamationer... Anlita en professionell flyttstädare! Vårt professionella team tar hand om dig från den första kontakten till den slutgiltiga inspektionen så att du kan känna dig trygg. Teamet har med sig allt material du behöver för en fläckfri flyttstädning - Du behöver bara ta det första steget!

Kontakta oss redan idag för bokning av din kommande flyttstädning!

Måste man flyttstäda?

Ja. I de flesta fall måste detta dessutom utföras på ett visst sätt och enligt de avtal som du har signerat oavsett om det gäller en villa, en bostadsrätt eller en hyresrätt. Såvida du såklart inte har förhandlat bort denna del, exempelvis genom att erbjuda en snabbare inflyttning eller ett generellt prisavdrag för att slippa städningen själv. Det är dock lika enkelt att anlita en duktig städfirma och det blir oftast billigare för dig än att krångla med avtalet och vi finns för att hjälpa dig med just detta. Om du ska flytta ifrån en hyresrätt finns det sällan några möjligheter att komma undan flyttstädningen då denna städning vanligtvis ska kontrolleras av bostadsföretaget.

Vad händer om man inte flyttstädat ordentligt?

Man har i regel ingått ett avtal där flyttstädning ska utföras den dag man själv flyttar ut. Tyvärr är vanligt att de som tillträder den nya bostaden efter dig inte blir nöjda med slutresultatet, inte minst eftersom att det som privatperson utan gedigen städerfarenhet kan vara lätt att glömma bort saker eller att uppnå en hög kvalitet på resultatet.

En köpare av en bostad eller en ny inflyttande hyresgäst vill såklart inte komma till en slarvigt städad bostad utan kan då påtala denna slarviga städning. Du som flyttat har då en skälig tid på dig att åtgärda bristerna, men handen på hjärtat - hur kul är det att städa en gång till? Får man inte till flyttstädningen kan man bli skyldig att stå för de kostnader en städfirma för med sig för att göra om arbetet. Ur det perspektivet är det alltid säkrast (och enklast) att anlita en firma för flyttstädningen direkt, inte minst som man därmed får garantier på att den utförs korrekt och med bra resultat.

Får att vara säker på att din flyttstädning blir bra och rätt utförd bör du tänka på att: Ordna den flyttstädningen som du själv skulle vilja mötas av.

Har du testat vår hemstädning ännu?

Kom ihåg att du utöver flyttstädning även kan boka andra städtjänster från oss, som regelbunden hemstädning (RUT-avdrag sker). Låt våra pålitliga och professionella städare ta hand om ditt hem och göra det skinande rent.

Våra kunder älskar vår hemstädning och efter 500 000 städningar är vårt genomsnittliga omdöme 4.7 / 5.

Läs mer om och boka hemstädning.