Fönsterputs
Ripple background img

Fönsterputs

✓ Beställ fönsterputs enkelt online
✓ Fast pris
✓ Nöjdhetsgaranti
✓ Miljömärkta städmedel ingår alltid
✓ Professionella fönsterputsare
✓ Kollektivavtal
✓ RUT-avdrag
✓ Vi putsar fönster upp till 4,5 meter höga

Psst... Glöm inte att läsa igenom "vanliga frågar & svar vid fönsterputs" så att vi kan leverera toppresultat på din fönsterputsning 💙

Vi hjälper dig med fönsterputs!

Vi levererar professionell fönsterputs till fasta priser och med kvalitetsgaranti, så att du kan lägga din tid och energi på saker som ligger dig varmare kring hjärtat.

Innan vi kommer för att putsa dina fönster kan det vara bra att känna till dessa punkter så att vi kan putsa dina fönster så bra det bara är möjligt:

Vanliga frågor & svar vid fönsterputs

Kom ihåg att

Ny kund: Lämna in nycklar till oss innan eller var på plats och öppna.

Befintlig hemstädningskund: Är du en befintliga hemstädningskund behöver du vara hemma och släppa in våra fönsterputsare, då det är ett fönsterputsteam och inte din ordinarie hemstädare som utför fönsterputsningen.

Åtkomliga fönster

Se till att de fönster som ska putsas är lättåtkomliga och att det exempelvis inte står möbler i vägen. Då blir det svårt att komma åt och sålunda svårare att göra en bra fönsterputs som vi kan vara stolta över.

Höjdbegränsning

Vår personal har tyvärr inte möjlighet att putsa fönster högre än 4,5 meter. Höjd upp till 4,5 meter och däremot inga problem att putsa, då vi putsar med skaft.

Material och utrustning

Vi tar självklart med oss allt vi behöver för att utföra en riktigt bra fönsterputs hos dig. Saker som städmedel, skrapor, stegar eller hinkar är ingenting du behöver bekymra dig över, utan det fixar givetvis vi. Våra städmedel är för övrigt Svanenmärkta och du kan med fördel läsa mer om det miljöansvar vi tar på sidan om detta.

Puts av balkongglas?

Givetvis fixar vi det. Du kan självklart och utan problem lägga till tid för rengöring av exempelvis balkongglas. Skriv så utförligt du vill och kan vid tidsbokningen om vad du vill ha hjälp med och vid minsta tveksamheter - kontakta och fråga oss gärna. Vi hjälper gärna dig att boka de tjänster och den service som du vill ha och behöver.

Hur beräknas tid för fönsterputs?

Här kan du enkelt beräkna tid och pris för din fönsterputs.

Är du tveksam eller har frågor, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig direkt att uppskatta eller räkna ut omfattningen för just ditt uppdrag.

100% NÖJDHETSGARANTI

Fönsterputs med både miljön och människan i fokus!

Trött på att titta ut genom smutsiga fönster? Kanske har du varken tid eller ork att lägga ner det arbete som krävs för fönsterputsning? Eller känner du att resultatet inte blir det önskade när du putsar själv? Låt våra duktiga fönsterputsare göra det åt dig och njut av att se solen skina genom rutorna igen!

Vi värnar om natur och miljö och använder endast Svanenmärkta produkter när vi putsar dina fönster. Vi värnar även om våra medarbetare och vår personal har självklart kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor. Dessutom omfattas du som kund hos oss alltid av vår kundnöjdhetsgaranti där vi vill att alla våra kunder är 100% nöjda med våra tjänster. Våra kunders nöjdhet är det viktigaste vi har och det finns inte mycket vi inte gör för att se till att du blir nöjd med att ha anlitat oss!

100 % nöjdhetsgaranti på fönsterputs!

Nöjda kunder är det bästa vi vet! Efter över 500 000 städningar - med och utan fönsterputs - har vi och våra tjänster ett genomsnittligt omdöme på 4,7/5. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din fönsterputsning ser vi självklart till att rätta till det, då vi bara vill ha nöjda kunder. Vår kundservice är öppen 5 dagar i veckan - hör av dig till den så åtgärdar vi så fort vi kan!

Harriet

Det är så skönt att helgen inte behöver inledas med städning och fönsterputsning hemma utan den tiden kan läggas på att mysa med familjen istället.

Läs mer

Jon

Sedan vi började med hemstädning genom Freska har vi mer tid till att umgås med vänner och släkt. Just att få hjälp med fönsterputs är en extra populär och återkommande tjänst som underlättar.

Läs mer

Ing-Britt

Fönsterputsningen började kännas tung på grund av stigande ålder och det är mycket skönt att inte behöva stå och balansera på stolar för att kunna putsa själv.

Läs mer

Ta hjälp med fönsterputs idag

Vi putsar fönster i hela Stockholms län och om du har nyproduktionsfönster (så kallade isolerfönster) är det extra viktigt att du bokar regelbunden fönstertvätt, då de kan vara mycket svåra att få helt rena på egen hand. Passa därför gärna på att boka oss för din fönsterputsning, både höst och vår, så att dina fönster släpper in Stockholmssolen året runt.


Vi putsar även fönster utanför Stockholm. Vill du att vi hjälper dig med fönsterputs men är osäker på om vi kan komma? Tveka inte att höra av dig så får du svar direkt. Vi erbjuder gärna fönsterputs och service till så många vi kan!

Varför välja oss för fönsterputs?

Välbildad personal

Alla våra medarbetare är välutbildade och kan sålunda leverera hög kvalitet på alla tjänster, tex fönsterputs. Utöver hög kvalitet är även trygghet viktigt för oss och därför finns kollektivavtal som borgar för att det går schysst och bra till på alla nivåer. Nöjda medarbetare gör ett bättre jobb vilket strålande resultat och nöjda kunder!

Försäkringar

Skulle en olycka mot all förmodan vara framme under vår fönsterputs så finns försäkringar som täcker eventuella skador, vilket borgar för din säkerhet och trygghet. Våra medarbetare är självklart också rätt försäkrade när de är hos dig och putsar dina fönster.

Städmaterial för fönsterputs ingår

Vi tar vårt miljöansvar på stort allvar och därför ingår våra Svanen-märkta städmaterial vid fönsterputs, liksom all städning. Du läser med fördel mer om vårt arbete med miljöansvar på sidan om detta här på webbplatsen och skulle det vara någonting du undrar runt detta, svarar vi gärna på dina frågor.

Kvalitetsgaranti

Vi vill garantera att du blir nöjd med resultatet och har därför kvalitetsgaranti på fönsterputsningen åt dig, vare sig du är ett företag eller privatperson. Skulle det mot förmodan vara någonting du inte är nöjd med ber vi dig kontakta oss så att vi skyndsamt kan åtgärda. Nöjda kunder är vår viktigaste fjäder i hatten!