Kundberättelser

Våra kunder berättar - Harriet

"Direkt när jag stiger in genom dörren, känner jag den rena och fräscha doften av ett nystädat hus. Det är en underbar känsla!"

Vad fick dig att bli förälskad i ert hem första gången du såg det? Utsikten över havet, helt klart. Jag är en sjömansdotter och mitt beslut att flytta till vår nuvarande bostad stärktes när jag i huspresentationen såg en bild på baksidan av huset och hur hamnen ser ut under sommaren. När vi flyttade bestämde vi oss för att även flytta vår segelbåt dit. Vi seglar mycket om somrarna och vårt favoritresmål är Gotland, som trots avståndet definitivt är värt resan. Bostadsorten är också väldigt viktig vid valet av ett nytt hem. Här kombineras den lilla byn med stadens rörelse.

Vad är det bästa med ert hem? Naturen naturligtvis! Och köket där hela familjen lagar mat tillsammans på helgerna. Vår senaste middag var Vorschmack.

Hur länge har ni bott här? 13 fantastiska år.

Hur känns det att komma till ett städat hem? Direkt när jag stiger in genom dörren, känner jag den rena och fräscha doften av ett nystädat hus. Det är en underbar känsla.

Vad gör ni när er städare är här? Jag är vanligtvis på kontoret när vår städare Robert är här. Han kommer hit precis när vår dotter är på väg till skolan.

Vad gör dig lycklig och hur bidrar Freska till det? Mina gladaste stunder är fredagarna på sommaren, när jag vet att vi snart åker ut med båten för att tillbringa kvalitetstid med familjen. Jag är lycklig över att helgen inte behöver inledas med att städa rent hemmet!

Frågor, tankar?

Låt oss veta vad du tycker.

Kontakta oss

Lycka är ett rent hem.

Enkel och snabb beställning, hemstädning från 255 kr/h.

Certifieringar

Reco 1000 Reviews
Reco 2021
Reco Ten Years
Nordic Swan Ecolabel

Betalsätt

Klarna

Ladda ned appen

  • App Store
    Google Play

Freska i sociala medier

Freska Sweden AB

Organisationsnummer: 556752-7881

Hemstädning · Kontorsstädning · Flyttstädning · Storstädning · Fönsterputs
  • Stockholm,
  • Uppsala,
  • Västerås,
  • Enköping,
  • Eskilstuna,
  • Göteborg
Freska Sweden