Socialt ansvar

Vårt mål är inte bara att vara det bästa städföretaget – utan också det bästa företaget att arbeta på.

Städarnas villkor

Att skapa trygga jobb är vårt främsta fokus och vi är stolta över att anställa våra städare. Genom tillsvidareanställning med kollektivavtal följer viktiga rättigheter som semesterersättning, pension, sjukledighet, betalt restid och andra förmåner. För oss är det en självklarhet!

Vi strävar efter att vara så transparenta som möjligt, och har därför gjort detta cirkeldiagram över vad du betalar för när du anlitar Freska.

Merparten av våra intäkter går direkt till städarnas löner, men vi satsar även på utbildning och stöd till våra fantastiska städare.

👉 Läs mer om hur Freska jobbar för städarnas villkor här.

Freskas städare

Fler än 1000 städare och över 60 nationaliteter.

Freskas professionella städare är en grupp fantastiska människor från hela världen som alla strävar efter att skapa en enklare vardag med guldkant!

Genom att välja Freska gör du din städares lycka lika viktig som din egen - och vi älskar dig för det!

👉 Läs mer om hur det är att jobba som städare, och lär känna några av våra städare här.

Miljöansvar

Vi värdesätter miljön och strävar efter att agera så ansvarsfullt som möjligt när det kommer till alla steg i vår städtjänst. Det är därför vi tar med miljömärka rengöringsmedel när vi städar ditt hem - utan att kompromissa med kvaliteten.

👉 Läs mer om hur Freska jobbar med miljöansvarhär.

Saker vi gör

Vi gör det vi är bäst på – städar. Men vi vill också göra ett större genomslag och tala högt om frågor som ligger oss varmt om hjärtat.

Vi är i denna bransch för att påverka, och ibland kräver det djärva drag och att vara öppen om vissa ämnen och frågor - vi är stolta över att inte skygga för uppgiften.

👉 Kolla in några av våra insatser genom åren nedan här.