Miljöansvar

Vi värdesätter miljön och strävar efter att agera så ansvarsfullt som möjligt när det kommer till alla steg i vår städtjänst. Det är därför vi tar med miljömärkta rengöringsmedel när vi städar ditt hem - utan att kompromissa med kvaliteten.

Rengöringsmedel för en renare framtid

Vi prioriterar hållbarhet och erbjuder miljömärkta rengöringsmedel för att hjälpa till att göra en positiv förändring för miljön.

Våra rengöringsmedel är miljöcertifierade, vilket bekräftar att de uppfyller strikta miljökrav och har minimal påverkan på miljön.

Hållbart, säkert och effektivt, helt enkelt!

Mikrofiberdukar

När vi rengör ytorna i ditt hem använder vi miljövänliga mikrofiberdukar. Våra dukar håller upp till 400-600 tvättar, och bibehåller alltid deras prestanda och sammansättning. Denna hållbarhet gör att vi kan återanvända dessa för rengöring många gånger - vilket hjälper oss att generera så lite avfall som möjligt.

Små insatser gör skillnad

När vi välkomnar en ny städare i Freska-familjen förbereder vi dem på hur man kan återvinna och använda på ett hållbart sätt för att minimera onödigt avfall. Våra hemstädare bär också Freska t-shirts som är gjorda av 100 % återvunnet material tillverkade av företaget Pure Waste. En t-shirt bidrar till att vi sparar hela 2700 liter vatten. Snygg och hållbar!

93% av våra anställda använder sig utav kollektivtrafiken till och mellan kunder, vilket vi är mycket glada för! Vi strävar alltid efter att utveckla våra interna processer och ser alltid till att miljön är i fokus.