Kontorsstädning

Kontorsstädning med 100% nöjdhetsgaranti - anpassad för de behov som är unika för ditt företag. Kontakta oss idag för en offert för städning av era kontor. Vi kan erbjuda detta i alla våra städer!

Boka en professionell kontorsstädning

Behöver du pålitlig kontorsstädning av hög kvalitet? Vi hjälper dig att lägga upp tjänsten för städning så att den passar de behov ni har inom företaget, varefter era behov alltid kommer bli mötta. Gör din intresseanmälan i dag så hör vi av oss till dig med en offert rörande städning av ditt kontor.

Kontorsstädning

En trygg och säker kontorsstädning bygger enligt vår erfarenhet på förtroende. Därför är vi måna om att upprätthålla goda kontakter med våra kunder och ger alltid garanti på det arbete vi utför åt dig med en personal som alltid är kunnig och professionell. Vårt mål är alltid att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med kontorsstädningen vi utför!

Vad som ingår i kontorsstädningen baseras på era specifika behov

Städning av kontorskök, toaletter, skrivbord och gemensamma ytor? Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss alltid efter de önskemål behov hos just ditt företag. Oavsett om du har en liten eller stor firma eller vilka tider som passar dig utför vi alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

Med oss får du tillgång till skräddarsydda tjänster för kontorsstädning och vi erbjuder ett fast pris på din beställning så att du lättare ska kunna hålla koll på dina kostnader.

Vårt erbjudande

Vi tillhandahåller kontorsstädning till företag till ett fast pris så att du lättare ska kunna hålla koll på dina kostnader. Kontakta oss redan idag så att vi tillsammans kan utforma städning av ert kontor så att städningen blir den ni efterfrågar. Vi vill ha nöjda kunder och erbjuder därför nöjdhetsgaranti.

Skräddarsydd kontorsstädning

Tillsammans skräddarsyr vi en kontorsstädning som passar just er och ert företag. Oavsett om du har en liten eller stor firma, stora eller små kontor eller specifika önskemål rörande tider som passar, utför vi alltid ett bra, noggrant och miljömässigt hållbart arbete. Vår personal är professionell och löser städningen åt ert företag med ett resultat som kommer att lämna er nöjda. Ett välstädat kontor, helt enkelt.

Nöjda Städare - Nöjda Kunder

Freska har ett socialt ansvar och miljön står i fokus i alla led. Vi jobbar hårt för bättre jobb och säkerställer att våra anställda växer, utvecklas och att de stöttas från första passet. Kollektivavtal är en självklarhet och vi strävar alltid efter att göra oss och våra tjänster bättre.


Tillsammans vill vi skapa det bästa städbolaget - vara bäst på städ - och vårt mål är att du som kund ska känna dig supernöjd efter du anlitat oss för kontorsstäd och därefter rekommendera oss till dina vänner och bekanta! Är det kontorsstädning i Stockholm eller Uppsala du söker, har du alltså redan hittat rätt.

Frågor eller tankar runt kontorsstädning?

Har du frågor eller funderingar rörande kontorsstädning eller våra andra tjänster inom städ, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer att besvara dina funderingar så snart vi kan. Här nedan finns några svar på vanliga frågor:

Hur fungerar er 100 % nöjdhetsgaranti?

Nöjda kunder är vårt bästa varumärke och vi vill därför bara ha nöjda kunder. Av den anledningen har vi en 100% nöjdhetsgaranti, vilken innebär att vi kommer och åtgärdar det mer ert kontorsstäd som du eventuellt inte skulle vara nöjd med. Kontakta kundtjänst, så hjälper vi dig direkt.

Är ni anslutna till kollektivavtal?

Ja, vi är anslutna till Almegas kollektivavtal. Våra personal arbetar på antingen hel- eller deltids kontrakt och vi försöker alltid ha bättre villkor än vårt kollektivavtal. Vi tänker på vår personal och det är viktigt att de alla arbetar med schyssta villkor. Nöjda medarbetare utför bättre arbete!

Använder ni miljömärkta rengöringsmedel?

Vi tar vårt miljöansvar på stort allvar och vi städar därför endast med Svanenmärkta rengöringsmedel. Du kan läsa mer om våra val av medel och material på sidan Miljöansvar.

Hur fungerar det första gången jag bokar kontorsstädning?

Vid ditt första städtillfälle får du gärna gå igenom med vår kundtjänst eller städaren och beskriva eller berätta om ni har några speciella önskemål rörande städningen av ert kontor. Om någonting skulle dyka upp understädningens gång, hör vi alltid av oss.

Lycka är ett rent kontor

Enkel och snabb beställning av kontorsstädning i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Gävle, Örebro, Enköping, Eskilstuna. Missa heller inte att vi erbjuder väldigt bra tjänster inom städ även till privatpersoner.