Kontorsstädning med desinfektion

Kontorsstädning i Stockholm och Uppsala med 100% nöjdhetsgaranti - anpassad för de behov som är unika för ditt företag. Kontakta oss idag för en offert för städning av era kontor.

Boka en professionell kontorsstädning med desinfektion.

Behöver du pålitlig kontorsstädning av hög kvalitet? Vi hjälper dig att lägga upp tjänsten för städning så att den passar de behov ni har inom företaget, varefter era behov alltid kommer bli mötta. Gör din intresseanmälan i dag så hör vi av oss till dig med en offert rörande städning av ditt kontor.

Kontorsstädning i Stockholm

En trygg och säker kontorsstädning bygger enligt vår erfarenhet på förtroende. Därför är vi måna om att upprätthålla goda kontakter med våra kunder och ger alltid garanti på det arbete vi utför åt dig med en personal som alltid är kunnig och professionell. Vårt mål är alltid att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med kontorsstädningen vi utför!

Olika behov av kontorsstädning

Städning av kontorskök, toaletter, skrivbord och gemensamma ytor? Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss alltid efter de önskemål behov hos just ditt företag. Oavsett om du har en liten eller stor firma eller vilka tider som passar dig utför vi alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.


Med oss får du tillgång till skräddarsydda tjänster för kontorsstädning Stockholm och vi erbjuder ett fast pris på din beställning så att du lättare ska kunna hålla koll på dina kostnader.

Vårt erbjudande

Vi tillhandahåller kontorsstädning till företag i Stockholm till ett fast pris så att du lättare ska kunna hålla koll på dina kostnader. Kontakta oss redan idag så att vi tillsammans kan utforma städning av ert kontor så att städningen blir den ni efterfrågar. Vi vill ha nöjda kunder och erbjuder därför nöjdhetsgaranti.

Skräddarsydd kontorsstädning

Tillsammans skräddarsyr vi en kontorsstädning som passar just er och ert företag. Oavsett om du har en liten eller stor firma, stora eller små kontor eller specifika önskemål rörande tider som passar, utför vi alltid ett bra, noggrant och miljömässigt hållbart arbete. Vår personal är professionell och löser städningen åt ert företag med ett resultat som kommer att lämna er nöjda. Ett välstädat kontor, helt enkelt.

Alltid ett fast pris

Vi har ett fast pris på vår städning, du betalar endast 400 kr/h - Priset är exkl. moms.

Kontorsstädning under Covid-19

Med tanke på det senaste coronautbrottet är det viktigare än någonsin med hygienen och att städa kontoret med effektiva, rekommenderade rengöringsmedel och professionella metoder. Vill du ha kontoret effektivt rengjort och kontorsstädning av hög kvalitet? Säg till oss! Vi vill gärna hjälpa till och ser givetvis till att fixa ett bra erbjudande åt dig.

Kontorsstädning under Covid-19

Det är alltid viktigt att ha det städat runt sig men det är inte mindre viktigt nu. Så här jobbar vi under Covid-19:

Desinfektion

Vi avslutar varje kontorsstädning med desinfektion av ytor som är de mest bakterieutsatta med ett marknadsledande ytdesinfektionsmedel.

Handskar vid städning

Våra städare använder alltid handskar vid städning men det kan vara värt att påminna om under rådande läge.

Vid sjukdomssymptom
  • Freskas städare går inte till jobbet om de känner några som helst symptom på influensa eller om det finns någon risk att de varit i kontakt med personer som potentiellt skulle kunna vara smittade av coronaviruset. De och övriga personalen ska även vara hemma symptomfria i 48 h innan de är åter på arbetet.
  • Om någon på er arbetsplats har influensasymtom eller misstänker att ni har varit i kontakt med en person som eventuellt bär på coronaviruset ber vi dig att vänligen att boka om ditt nästa städtillfälle till en annan dag, för allas säkerhet.
  • Kontakta oss med eventuella frågor och funderingar så hjälper vi dig så snabbt vi kan.
Friskare medarbetare

Eftersom rena och välstädade lokaler enkelt kan kopplas till bättre hälsa och högre välmående finns det stora vinster i att se till att arbetsplatser och gemensamma ytor är välstädade och rena och inte minst gör det snabbt stor skillnad i de fall då det kanske finns exempelvis astma eller allergier.

Att ha rent och fint runt sig förbättrar inte bara hälsa och humör utan påverkar dessutom eventuella besökare av arbetsplatsen positivt och det är sålunda ett enkelt sätt att snabbt göra ett gott intryck på andra. Era lokaler är ett av era skyltfönster.

Kan vi vara på plats samtidigt som vi har städning?

Ja, det går bra för er personal att vara på plats samtidigt som vi utför kontorsstädningen, men läs gärna våra rekommendationer här.

Speciellt under pågående Covid-19 är det extra noga att ingen går till jobbet, vare sig vårt eller ert, med sjukdomssymptom. Tillsammans kan vi alla hjälpa varandra!

Nöjda Städare - Nöjda Kunder

Freska har ett socialt ansvar och miljön står i fokus i alla led. Vi jobbar hårt för bättre jobb och säkerställer att våra anställda växer, utvecklas och att de stöttas från första passet. Kollektivavtal är en självklarhet och vi strävar alltid efter att göra oss och våra tjänster bättre.


Tillsammans vill vi skapa det bästa städbolaget - vara bäst på städ - och vårt mål är att du som kund ska känna dig supernöjd efter du anlitat oss för kontorsstäd och därefter rekommendera oss till dina vänner och bekanta! Är det kontorsstädning i Stockholm du söker, har du alltså redan hittat rätt.

Vi vill ha långa relationer med våra kunder och vi vet att nöjda kunder är de bästa ambassadörerna för vårt företag.

Frågor eller tankar runt kontorsstädning?

Har du frågor eller funderingar rörande kontorsstädning i Stockholm eller våra andra tjänster inom städ, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer att besvara dina funderingar så snart vi kan. Här nedan finns några svar på vanliga frågor:

Hur fungerar er 100 % nöjdhetsgaranti?

Nöjda kunder är vårt bästa varumärke och vi vill därför bara ha nöjda kunder. Av den anledningen har vi en 100% nöjdhetsgaranti, vilken innebär att vi kommer och åtgärdar det mer ert kontorsstäd som du eventuellt inte skulle vara nöjd med. Kontakta kundtjänst, så hjälper vi dig direkt.

Är ni anslutna till kollektivavtal?

Ja, vi är anslutna till Almegas kollektivavtal. Våra personal arbetar på antingen hel- eller deltids kontrakt och vi försöker alltid ha bättre villkor än vårt kollektivavtal. Vi tänker på vår personal och det är viktigt att de alla arbetar med schyssta villkor. Nöjda medarbetare utför bättre arbete!

Använder ni miljömärkta rengöringsmedel?

Vi tar vårt miljöansvar på stort allvar och vi städar därför endast med Svanenmärkta rengöringsmedel. Du kan läsa mer om våra val av medel och material på sidan Miljöansvar.

Hur fungerar det första gången jag bokar kontorsstädning?

Vid ditt första städtillfälle får du gärna gå igenom med vår kundtjänst eller städaren och beskriva eller berätta om ni har några speciella önskemål rörande städningen av ert kontor. Om någonting skulle dyka upp understädningens gång, hör vi alltid av oss.

Lycka är ett rent kontor

Enkel och snabb beställning av kontorsstädning i Stockholm. Missa heller inte att vi erbjuder väldigt bra tjänster inom städ även till privatpersoner.

Frågor, tankar?

Låt oss veta vad du tycker.

Kontakta oss

Lycka är ett rent hem.

Enkel och snabb beställning, hemstädning från 235 kr/h.

Certifieringar
Reco 1000 Reviews
Reco 2020
Reco Eight Years
Nordic Swan Ecolabel
Betalsätt
Klarna
Ladda ned appen
  • App Store
    Google Play
Freska i sociala medier

Freska Sweden AB

Organisationsnummer: 556752-7881

iconmailinfo@freska.se

måndag-fredag kl. 7:00-17:00

Hemstädning · Kontorsstädning · Flyttstädning · Storstädning · Fönsterputs
  • Stockholm,
  • Uppsala,
  • Västerås,
  • Enköping
Freska Sweden