Städning Göteborg

När du väljer att anlita oss för städning Göteborg ligger ditt städbehov i centrum. Det innebär inte bara att vi är väldigt noggranna. Vi har även en 100 % nöjd kund-garanti på plats för att ytterligare säkerställa att vi håller en hög kvalitet.

Städning på dina villkor

När du väljer oss på Freska för att ta hand om din städning, ser vi alltid till att uppfylla dina behov. Vi kommer så ofta du vill och städar noggrant enligt vår checklista, vilket gör att du kan ha översikt själv över vad vi har städat. Vårt mål är alltid att du ska bli nöjd med oss och vårt arbete. En viktig del i det är därför att vara transparenta i vårt arbete.

Vi har flera olika städpaket som du kan välja mellan om du redan har en idé för hur du vill använda vår tjänst. Ett populärt val av städning Göteborg är vårt grundpaket. Här ingår bland annat dammsugning, dammtorkning samt våtmoppning. Här kan du se vad som ingår i en städning.

Provstäda innan du bestämmer dig

Hos oss på Freska kan du boka provstädning så att du vet att din städning blir som du önskar innan du börjar anlita oss regelbundet. Med den här städningen är timtaxan lägre och en städning är alltid 4 timmar lång. När vi utfört den är det upp till dig att besluta om du vill fortsätta anlita oss och vill du det så hjälper vi dig med att boka in ett abonnemang som passar dig. Svårare än så är det inte att prova på våra tjänster och se vad vi går för!

Vi tar vårt sociala ansvar

Våra städare i Freska-familjen är en del av företagets sociala ansvar. Vårt motto är att nöjda städare även innebär nöjda kunder. Vi vore ingenting utan våra städare, därför är vi väldigt måna om att de ska må bra. Givetvis är det en självklarhet att ha kollektivavtal, friskvård och tillsvidareanställning för våra medarbetare.

Vi är transparenta i företaget gentemot såväl kunder som anställda och tillsammans med ett kontinuerligt arbete med att hela tiden förbättra vår arbetsmiljö har vi lyckats vi skapa en arbetsplats där våra medarbetare trivs. Och när de trivs får du även ett skinande rent hem!

Nöjd-kund-garanti för din trygghet

När allt kommer omkring vill vi förstås inte minst ha nöjda kunder som återkommer till oss och som väljer att abonnera på våra tjänster. Faktum är att våra kunder har betygsatt oss med mycket goda resultat, bland annat för vår lyhördhet, exceptionella service och höga kvalitet.

Vår 100 % nöjd-kund-garanti hjälper oss att bibehålla den höga kvaliteten. Skulle du helt enkelt inte vara nöjd med något av momenten på vår checklista och återkommer inom 48 timmar, kommer vi tillbaka och åtgärdar det du inte var nöjd med. På så vis kan du vara säker på att vi gör vårt yttersta för att du ska vara nöjd med vårt arbete.

Vår kundtjänst är öppen fem dagar i veckan och du når oss via chatten på vår hemsida eller i vår egen mobilapp. Du kan också alltid kontakta oss via e-post.