Hemstädning och ansvar för vår planet

Boka hemstädning med Svanenmärkta rengöringsmedel, där miljön står i fokus i alla led.

Med omtanke för vårt gemensamma hem

Vi värdesätter miljön och strävar efter att agera så ansvarsfullt som möjligt när det kommer till alla steg i vår städtjänst. Det är därför vi tar med svanenmärkta rengöringsmedel när vi städar ditt hem - utan att kompromissa med kvaliteten.

Miljöansvar

Miljön är viktig för oss — därför använder vi oss utav Svanenmärkta rengöringsmedel när vi städar ditt hem. Vi skrubbar rent ditt hem från damm och smuts med minsta möjliga miljöpåverkan.

Alla tomma rengöringsflaskor återanvänds och fylls åter på vid vårt kontor i Liljeholmen, detta för att minska användningen av plast på företaget. Vi tar ansvar tillsammans i stort och smått genom att endast städa med snälla produkter för samhället, människor, Sverige och världen.

Mikrofiberduk

När vi rengör ytorna i ditt hem använder vi miljövänliga mikrofiberdukar. Våra dukar håller upp till 400-600 tvättar, och bibehåller alltid deras prestanda och sammansättning. Denna hållbarhet gör att vi kan återanvända dessa för rengöring många gånger - vilket hjälper oss att generera så lite avfall som möjligt.

Små insatser gör skillnad

När vi välkomnar en ny städare i Freska-familjen förbereder vi dem på hur man kan återvinna och använda på ett hållbart sätt för att minimera onödigt avfall. Våra hemstädare bär också Freska t-shirts som är gjorda av 100 % återvunnet material tillverkade av företaget Pure Waste. En t-shirt bidrar till att vi sparar hela 2700 liter vatten. Snygg och hållbar!

Minska utsläppen - för ett bättre miljö

93% av våra anställda använder sig utav kollektivtrafiken till och mellan kunder, vilket vi är mycket glada för! Vi strävar alltid efter att utveckla våra interna processer och ser alltid till att miljön är i fokus.

Socialt ansvarstagande hemstädningsföretag

Vi har kollektivavtal och våra anställda får självklart betald semester, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Ingen bindningstid

Vår hemstädning har ingen bindningstid.  Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.

Alltid samma städare

En av våra noggrant utvalda och utbildade städproffs städar hos dig vid varje städtillfälle.

Enkel onlinebokning

Att ha städhjälp ska vara enkelt och smidigt. Boka regelbunden städning från Freska enkelt online och hantera dina bokningar i vår app.