Kundberättelser

Våra kunder berättar - Jon

"Genom att beställa städning av Freska får vi mer tid till att vara med dom vi bryr oss om och mer tid till att förbereda något speciellt för dessa stunder."

Vad fick dig att bli förälskad i ert hem första gången du såg det?

Vi älskade platsen där lägenheten ligger, det är ett väldigt lugnt och fint område. Vi har en son som är två år gammal, så det är perfekt med en skog och en park just utanför huset där han kan leka. Den stora balkongen och den öppna planlösningen i vardagsrummet var även en stor anledning till varför vi bestämde oss för att flytta hit.

Vad är det bästa du vet med ditt hem?

Det är helt klart köket. Vårt hus byggdes 1959 och köket behövde renoveras köket en hel del. Men vi bestämde oss för att behålla de övre skåpen i sitt ursprungsskick och på grund av det så är köket mitt favoritrum.

Vad är det första du gör när du kommer tillbaka till ett rent hem?

Jag går bara in och njuter av hur rent och fint det är, och att jag inte behövde anstränga mig för att det skulle bli så! Det är helt klart en avslappnande och speciell känsla.

_Vad är det bästa med att ha hemstädning?

Att ha en hemstädning ger oss mer tid till att göra andra saker. Vi behöver aldrig storstäda eftersom vi har en städare som kommer hem till oss var fjärde vecka. Nu kan vi oftare umgås med vänner och familj, för om vi inte hade haft en städare så hade vi nog använt våra lördagar till att städa istället.

Vad gör du under tiden städaren är här?

Jefell kommer hem till oss när vi är påväg till jobbet och förskolan, så jag tar hand om mina arbetsuppgifter då.

Vad gör dig lycklig och hur bidrar Freska till det?

Trevliga middagar tillsammans med vänner och familj. Genom att beställa städning av Freska får vi mer tid till att vara med dom vi bryr oss om och mer tid till att förbereda något speciellt för dessa stunder.