Freskas städare

Fler än 1000 städare och över 60 nationaliteter – Freskas professionella städare är en grupp fantastiska människor från hela världen som alla strävar efter att skapa en enklare vardag med guldkant!

Genom att välja Freska gör du din städares lycka lika viktig som din egen - och vi älskar dig för det!

People stories

Människor är själva grundstenen i Freskas existens. Med "People stories" är det dags att berätta mer om människorna hos Freska; vilka de är, var de kommer ifrån och vad de drömmer om - vi vill att världen ska få veta om de fantastiska och inspirerande människor som utgör Freska. 💙

👉 Välkommen att läsa "People stories" här!

Hör Bianca prata om arbetet som städare hos Freska.

Att vara anställd städare hos Freska

För många av våra städare är Freska deras första jobb här och vi är glada att vi kan bidra till en bättre delaktighet i samhället. Vi vill skapa inkludering och stabilitet.

Att vara anställd städare hos Freska innebär mer än kollektivavtal och tillsvidareanställning med fast kontrakt: Vi stöttar från första arbetspasset och ger daglig support.

Då många flyttat från vänner och familj arrangerar vi sociala sammankomster så att alla ska känna sig som hemma, och kan lära känna varandra och bygga ett nätverk i Sverige.

Hur vi omsorgsfullt väljer våra städare

Vi får tusentals ansökningar från städare varje år. Efter intervjuer och praktiska lektioner kvalificerar endast 5 % av ansökningarna som städare hos Freska - våra krav är höga och vi tar hemstädning på allvar för att upprätthålla den högsta kvaliteten på städning och den kundupplevelse vi är kända och omtyckta för.

Våra nyanställda inleder sitt arbete med betalda introduktionsdagar där de får lära dig alla tips och tricks för att lyckas med hemstädning.

Vi vill lämna varje kund med en wow-känsla och det kräver såväl utbildning som erfarenhet.

Fantastiska städare

1000

superstjärnor levererar ständigt städkvalité och vardagsglädje av högsta klass.

Vi har genomfört

2 000 000

städtimmar hitills och fantastiska relationer har skapats mellan städare och kunder.

Nöjda städare

9 av 10

rekommenderar Freska som arbetsplats och säger att de kan se hur deras arbete bidrar till att uppnå Freskas mål.