Städfirma Eskilstuna

Städning i Eskilstuna

Hos oss på Freska kan du boka in städning i Eskilstuna.
Du väljer själv om du vill ha städning varje vecka, varannan vecka eller vad som passar dig bäst. Boka smidigt via vår hemsida eller ladda ner vår smarta app och hantera allt medan du är på språng.

Vi har kollektivavtal, städar endast med Svanenmärkta rengöringsmedel och har ingen bindningstid. Vi brinner för att skapa viktiga jobb och vårt motto är:
Nöjda städare – Nöjda kunder!

Boka städning i Eskilstuna utifrån dina behov

Du anpassar din städning utifrån dina behov och det är ingen bindningstid. Behöver du inte städning en vecka bokar du bara av den. Den städare som kommer till dig städar utifrån dina behov, så länge det följer vår checklista om vad som ingår i hemstädning i Eskilstuna. Vår flexibilitet och våra professionella städare är uppskattat av våra kunder. Se gärna våra kundomdömen för att skapa dig en bild av vad vi erbjuder våra kunder.

Vad som ingår i vår städning

Den städning vi erbjuder följer en checklista som du kan se nedan, vilket gör det enkelt för dig att se vad som ingår. Det är oavsett om du bokar varje vecka, varannan vecka eller var fjärde. Våra städare är professionella och lyhörda för dina behov.

Allmänt/ samtliga utrymmen
 • Avtorkning av damm på samtliga plana ytor som städaren når
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Fuktmoppning av golv som tål det
 • Tar bort fläckar på dörrhandtag, dörrkarmar samt strömbrytare
 • Tvättar av speglar samt andra glasytor, förutom fönster
 • Tar ut sopor förutsatt att du informerat vart de slängs eller gett tillgång till soprum
Kök
 • Rengöring av diskhon, spisen samt utanpå köksfläkten
 • Tar bort fläckar utvändigt på kylskåp, mikrovågsugn samt diskmaskin
 • Avtorkning av andra köksredskap såsom brödrost, kaffebryggare och liknande
 • Samt städning enligt allmänt/samtliga utrymmen
Badrum
 • Gör rent och tar bort fläckar på toalettstol, tvättställ samt badkar
 • Rengör dusch och glasväggarna i duschen
 • Samt städning enligt allmänt/samtliga utrymmen
Sovrum
 • Städning enligt allmänt/samtliga utrymmen
Tjänster som inte ingår i grundpaket

Det finns vissa tjänster som vi inte kan utföra i vår hemstädning, vilket är följande:

 • Torka av/rengöra väggar, tak och andra ytor som det krävs hjälpmedel för att nå samt dammtorka tavlor
 • Göra rent extremt svåra fläckar
 • Rengöra golvbrunnar och vattenlås
 • Göra rent luftventiler samt vädringsgluggar
 • Flytta tunga möbler och/eller hushållsmaskiner
 • Städa efter en renovering
 • Göra rent möbler

100 % nöjd kund-garanti

Vi på Freska är måna om våra kunder och vi tar ansvar för vår städning i Eskilstuna. Därför erbjuder vi en 100 % nöjd kund-garanti på vår städning. Det innebär att om du inte är nöjd med den städning du fått kommer vi tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Vår städgaranti gäller i 48 timmar. Det som vi åtgärdar måste dock vara enligt vad som ingår i städpaketet. Den städning och service vi erbjuder i Eskilstuna är mycket uppskattad, vilket du kan läsa om i våra kunders recensioner.

Se vad din städning kostar i Eskilstuna

Vi utför din städning. Dessutom hjälper vi dig att räkna ut vad städningen kommer att kosta. Givetvis kan du också kontakta oss om du har frågor eller vill ha hjälp med din bokning.

 1. Ge information om din bostad

  Fyll i hur stor din bostad är genom att ange kvadratmeter och ditt postnummer för att se tillgängliga städtider.

 2. Välj tid och dag

  Skriv vilken tid du vill att vår städare kommer och vilken dag. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städat och det finns ingen bindningstid. Får du förhinder är det enkelt att avboka.

 3. Välj betalningsmetod

  Du betalar smidigt via vår hemsida, välj bara den betalningsmetod du föredrar.

Miljö, kunder och personal i fokus i Eskilstuna

När vi erbjuder vår städhjälp har vi stort fokus på både kunder och personal, och givetvis miljön. Freska är ett städföretag som är socialt ansvarstagande. Det innebär att vi arbetar utifrån ett hållbarhetsperspektiv både vad gäller miljön och socialt. Vår personal har givetvis kollektivavtal, och har även bland annat betald semester, avsättning till pensionen och får friskvårdsbidrag. Vi vet att nöjda anställda ger nöjda kunder.

Alla vi på Freska arbetar dessutom aktivt för att göra ett så litet miljöavtryck som möjligt. Därför använder vi alltid Svanenmärkta produkter, vilket både gynnar vår planet och våra städare. Allt som går att återvinna och återanvända gör vi. Bland annat återanvänder vi våra rengöringsflaskor. När de är tomma fyller vi bara på dem på vårt kontor istället för att köpa nytt. De mikrofiberdukar som vi använder klarar cirka 600 tvättar, vilket sparar in på mycket material.

Men det är inte bara med städmaterial som vi tänker hållbart. Våra städare använder i mesta möjliga mån kollektivtrafik får att ta sig från ett jobb till ett annat. Så många som 93 % av våra städare åker faktiskt kollektivt.

Smidig tjänst via vår app

Nu kan du som vill smidigt och snabbt boka städning i Eskilstuna via vår Freska app. Du laddar bara ner den från Google Play eller AppStore, beroende på vilket operativsystem du använder.

Via appen kan du sedan hålla koll på dina bokade städningar och få notiser när det är dags för städning. Du kan dessutom skriva instruktioner till städaren när du är på språng om du har några önskemål angående städningen. Behöver du boka om eller boka nytt går det på ett kick via appen.

När du använder vår app får du även en inbjudningskod som du kan dela med dina vänner och bekanta. Då samlar du även ihop för att få gratis städning. För som de säger, delad glädje är dubbel glädje.

Nöjda kunder i ditt område

"Jag är helnöjd med Freska och det är smidigt att kunna göra ändringar och boka via deras app."

Britta N.

"Genom att anlita Freska för hemstädning varje vecka har jag helt plötsligt fått tid över till att göra annat. Helt fantastiskt och härligt att komma hem till en nystädad lägenhet."

Susanne B.

"Jag kan varmt rekommendera Freska. Den städare som kommer till mig är så tillmötesgående, noggrann och supertrevlig."

Oskar S.