Freskas tjänster

Vad innebär Freska Flex?

Vill du hitta det billigaste valet för städhjälp? Vi erbjuder städning till nedsatt pris för dig som är flexibel med städdag. Boka billig städning idag!

Billig hemstädning med hög kvalité och schyssta villkor

Vi betalar våra städare oavsett om våra kunder avbokar. Så bör det också vara, för alla har rätt till en trygg arbetsplats med bra villkor. Vi kan dock inte göra någonting åt en sen avbokning vilket sker framförallt nu, i covid-tider.

Sena avbokningar drabbar alltså aldrig vår personal, våra städare får alltid betalt. Men för att vi ska kunna behålla all personal samt kunna attrahera en ny kundgrupp slog vi ihop våra kloka hjärnor och detta ledde till en helt nya tjänst som vi kallar: Freska Flex!

Med Freska Flex erbjuder vi (äntligen!) ett annorlunda städabonnemang för de kunder som tycker att priset på vanlig hemstädning är för högt, helt utan att överhuvudtaget ta bort några av de grymma fördelar som Freska erbjuder och fortsätter att göra det vi brinner för – skapa viktiga jobb!

Vi tänker att man kan återanvända den tid som annars går till spillo. Som att du köper kläder second hand, vill vi kunna erbjuda tiden en annan kund avbokat på kort varsel som annars skulle gå till spillo.

Med Freska Flex köper du helt enkelt en annan kunds avbokade städtid till ett lägre pris. Vi ger dig ett lägre pris, om du kan vara flexibel med vilken dag och tid vi städar hos dig.

Vi flexar priset – du flexar städningen.

Vi kommer och städar hos dig var fjärde vecka och vi tar med Svanenmärkta rengöringsmedel och trasor. Det du behöver ha hemma är dammsugare, mopp och hink hemma samt lämna in din nyckel innan första städtillfället.

Självklart har all vår personal kollektivavtal, semesterersättning, försäkring och allt det där andra en schysst arbetsgivare har.

Billig städning i centrala Stockholm och Uppsala

Är du flexibel med dag och tid för din hemstädning? Med Freska Flex erbjuder vi dig städning till ett lägre pris – men med samma schyssta villkor och kvalité. Hur bra låter inte det?

  • Bor du på <40 kvm? Då kostar det 300 kr efter RUT per städning!

  • Bor du på 41-60 kvm? Då kostar det 400 kr efter RUT per städning!

  • Bor du på 61-79 kvm? Då kostar det 500 kr efter RUT per städning!

Med Freska Flex får du städning var fjärde vecka, måndag till fredag, mellan 8:00 - 17:00.

Var med och bidra till att skapa en trygg arbetsplat och få samtidigt ett skinande rent hem för en fast månadskostnad. Det kan ju inte bli bättre än så, tycker vi iallafall!

Skynda – fynda: Boka Freska Flex!

Erbjudandet gäller de första 50 kunderna.Låter Freska Flex lite för wild and crazy för dig?

Vi fattar. Boka professionell hemstädning på en specifik tid och dag istället, alltid med Svanenmärkta rengöringsmedel, 100% nöjd-kund-garanti och helt utan bindningstid.

Vi dagsläget erbjuder hemstädning i Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping.

Städtjänster som Freska erbjuder

Vi erbjuder förutom hemstädning också storstädning, flyttstädning, fönsterputs och visningsstädning.