Städning i Kungsholmen

Har du svårt att hinna med din städning mellan jobb, gympass och fika på stan? Bor du på Kungsholmen kontakta oss på Freska. Vi löser all typ av städning du behöver.

Beräkna kostnaden för din hemstädning i Kungsholmen

Hos oss på Freska är det smidigt och enkelt att boka din hemstädning i Kungsholmen. Du sköter allt online och har en översikt över dagar och tider som finns tillgängliga för städning. Inga väntetider i telefon för att boka utan du sköter det via vår hemsida eller genom vår smidiga app. Då kan du boka var du än är.

När det gäller våra priser har vi ett startpris på 255 kronor i timmen, vilket är inkluderat RUT-avdrag. Vårt mål är att du så snabbt som möjligt ska kunna få din hemstädning utförd. Tack vare ett flexibelt upplägg och fantastiska städare kan vi anpassa oss efter våra kunder. Städning vill många ofta ha gjort där och då när de ser att det behövs, därför vet vi att vår tillgänglighet är viktig för våra kunder.

Boka och betala direkt online

Det kan inte bli mycket enklare än så här att boka in din hemstädning. Det tar bara några minuter.

  1. Ge oss information om ditt hem

    Vi behöver veta hur stor bostad du har och vilken typ av städning du vill boka.

  2. Hitta en tid du vill boka in städningen för

    Den städare du har kommer vid den tid du har bokat in.

  3. Välj hur du vill betala

    Alla transaktioner är säkra på vår hemsida oavsett vilken betalningsmetod du väljer.

Inkluderat i hemstädning i Kungsholmen

Vad är det då som ingår i vår hemstädning i Kungsholmen? I grundstädningen ingår alltid damning, dammsugning samt våttorkning av golv. Här hittar du vår checklista.

Det du måste ha hemma för att vi ska kunna städa är en dammsugare, mopp samt hink. Rengöringsmedel och de trasor som behövs tar din städare med sig och lämnar kvar hos dig vid första städtillfället. Är det något som är viktigt för dig, exempelvis ett rum du vill att vi fokuserar på, bara säg till. Vi anpassar oss efter dig och dina behov.

Miljövänlig städning i Kungsholmen

Vi är mycket noga med vilka produkter vi använder där vårt mål är att göra så litet avtryck på miljön som möjligt. Det innebär att vi väljer miljövänliga produkter samt att vi återanvänder behållare som sprayflaskor och liknade. Vi fyller helt enkelt på dem igen på vårt kontor.

All vår personal har givetvis rätt utbildning, både vad gäller städning och att tänka klimatsmart. Självklart tar vi hand om våra anställda på bästa sätt. De har kollektivavtal med allt vad det innebär, såsom betald semester samt förmåner som friskvårdsbidrag.

Andra platser i Stockholm där vi städar

Om du bor någon annanstans i Stockholm eller vill rekommendera oss till någon vän som bor i ett annat område är det fullt möjligt. Vi städar i princip i alla områden i Stockholm och runt omkring stan.

Du kan dessutom boka in oss för städning i flera andra orter såsom Eskilstuna, Göteborg, Uppsala, Västerås och Enköping.

Våra övriga tjänster vi erbjuder

Men hemstädning är inte allt som vi erbjuder. Hos oss kan du boka in flyttstädning i Kungsholmen om du vill ha hjälp med det. Eller kanske fönstren behöver en polering framåt vårkanten, boka bara in vår fönsterputsning så får du både skinande rena fönster och mer ljus i hemmet. Hos oss kan du dessutom boka in storstädning, kontorsstädning, semesterservice och visningsstädning. Du kan givetvis boka in en provstädning om du är ny kund.

Kundomdömen från våra kunder

Ingrid om Freska

Det finns inget bättre än att komma hem från jobbet den dagen när min städare har varit hemma hos mig. Doften som möter mig är fräsch och det är så lugnt och avstressande att slippa börja röja när jag kommer hem från jobbet.

Fredrik Andersson

Jag är alltid nöjd med Freska och deras städning. Bästa jag gjort att boka abonnemang på veckostädning. Ger mig mer fritid och tid för vänner.

Gerd

Jag har gjort mina år med städning och nu när det börjar ta emot är det skönt att kunna hålla hemmet snyggt utan ansträngning. Helt fantastiskt att när jag kommer hem från en fika på stan är allt så fint.