Möt våra städare

Möt våra superhjältar - Weronika

"Tre ord som beskriver mig: Hjälpsam; Jag älskar att hjälpa andra, ärlig och humoristisk. Även när jag har en dålig dag tar jag livet som det kommer, och tänker positivt!"

Jag har städat i 10 år, så jag har lång erfarenhet. Det bästa med att städa är att man har tid att tänka, det är som meditation. Jag har alltid älskat städning, jag är född sån, haha!

Ett väldigt bra tips är att "städa med ögonen", att se huset genom kundens ögon och alltid göra något litet extra. Till exempel, om blommorna ser torra ut, ge dem lite vatten - det tar bara ett par minuter extra.

När jag är ledig följer jag politik eller läser en bok. En bok jag verkligen skulle rekommendera är Rupi Kaurs poesibok “Mjölk och Honung”. Jag brukar läsa en dikt därifrån varje kväll och det ger mig en massa styrka. Jag gav den även som present till en vän, som också älskade den.

Min dolda talang är matlagning! Jag kan stå i köket hela kvällen. Vanligtvis lagar jag rätter från Mellanöstern eller Grekland. Jag har några vänner från Grekland som har en restaurang i Stockholm, och de har lärt mig att laga maten från deras land, hemma i mitt eget kök.

Tre ord som beskriver mig: Hjälpsam; Jag älskar att hjälpa andra, ärlig och humoristisk. Även när jag har en dålig dag tar jag livet som det kommer, och tänker positivt!