Städning i Östermalm

Vi på Freska städar i hela Stockholm så i stadsdelen Östermalm kan du givetvis anlita oss för din hemstädning.

För att städningen ska bli personligt anpassad har vi lagt upp våra tjänster så att du kan välja hur ofta du vill ha städat och även på vilket sätt. Genom att boka in ett abonnemang behöver du inte tänka på när det är dags för städning. Vi kommer som avtalat.

Dessutom har vi vår smarta app där du enkelt kan boka eller dessutom avboka om det inte passar dig att vi kommer just den veckan. Våra tjänster kommer utan bindningstid, vilket vi vill kunna erbjuda våra kunder. Vill du sedan fortsätta använda våra tjänster är det bara boka in städning igen. Det här innebär att du kan lägga fokus på jobb, vänner, familj eller vad du än tycker om att spendera din tid på. Smidigare än så här kan det inte bli att boka in städning på Östermalm med oss på Freska.

Beräkna kostnaden för hemstädning på Östermalm

För att göra det så enkelt som möjligt för dig kan du snabbt och enkelt beräkna hur mycket din hemstädning på Östermalm kommer att kosta. Använd bara vår kalkylator här på sidan för att få fram vad du ska betala. Du fyller smidigt i hur många kvadratmeter du vill ha städat, kollar tillgänglighet och så får du priset. Grundpriset för hemstädning är 255 kronor per timme och då är RUT-avdrag inräknat. Eftersom vi är transparenta med våra priser kan du smidigt boka hemstädning i Stockholm online utan att behöva sitta i telefonköer. Vi utvecklar hela tiden våra tjänster för att det ska vara flexibelt, bekvämt och snabbt. På så sätt är vi dessutom alltid tillgängliga för dig, vilket är viktigt för oss.

Följ bara stegen och boka enkelt online

  1. Beskriv ditt hem för oss

    Ge oss information om hur många kvadratmeter din bostad är på och vilken slags städning du önskar.

  2. Boka dag och tid för din städning

    Den städare som ansvarar för din städning kommer givetvis i tid och utför städningen utifrån dina önskemål.

  3. Välj hur du vill betala

    Våra betalningsmetoder är alla säkra så välj den som passar dig. Så snart betalningen är genomförd är du garanterad ett städat och snyggt hem.

Miljövänlig städning i Östermalm

För oss är inte bara flexibel och kundanpassad hemstädning viktigt. Det handlar även om de produkter som vi använder för att städa ditt hem. Vi använder bara miljövänliga, Svanenmärkta produkter, samt att alla flaskor och behållare vi använder tar vi med oss och fyller på igen när de är tomma. Här slösas det inte på våra resurser utan vi återanvänder.

Inkluderat i hemstädning på Östermalm

Du får givetvis en grundlig städning när du anlitar oss och rent allmänt har vi ett grundpaket som vi alltid städar efter. Sedan kan du självklart välja till våra tilläggstjänster. Vi tar alltid med oss de rengöringsmedel och trasor som vi behöver för städningen. Det vi vill att du har hemma är dammsugare och en mopp samt hink. Vi vill även att du talar om för oss om det är vissa rum som är viktigare än andra, då lägger vi mer tid där. Men överlag så dammar vi alla ytor vi kan nå, vi dammsuger och moppar golven där vi kan komma åt. På speglar och dörrhandtag torkar vi bort alla synliga fläckar. Vill du att vi tar ut sopor gör vi det, förutsatt att du visar oss vart vi ska ta dem och om det behövs nyckel behöver du tillhandahålla den.

Köket och badrummet

Både kök och badrum är områden som utsätts för mycket vatten, fett och smuts. Vi gör alltid en rejäl grundstädning där fläckar tas bort och vi torkar av allt i köket. Detsamma gäller badrum. Där blir det ofta ganska smutsigt och badkar, tvättställ och toalettstolen är skinande rena när du kommer hem. Det gäller givetvis också om du har dusch. Då ser vi till att både väggar och golv är rena.

Tilläggstjänster du kan boka

De tilläggstjänster som vi erbjuder är bland annat att kylskåpet kan göras rent och där beräknar vi tiden till 30 minuter. Sopskåpet blir dessutom ofta rejält smutsigt och vi tar oss an det med en tidsram på 15 minuter. Här är det flexibelt, vill du inte ha dem rengjorda varje vecka bokar du när du vill ha dessa tjänster.

Vad som inte ingår

Vi får ofta förfrågningar om att ta bort svåra fläckar, göra rent väggar och/eller tak eller att göra rent luftfilter, vattenlås eller efter renoveringar. Det ingår inte i en vanlig hemstädning utan det måste du i så fall skicka en förfrågan om.

Våra kunders omdömen

Hela vår verksamhet bygger på våra nöjda kunder och vi gillar verkligen när vi får höra vad de tycker om vår hemstädning på Östermalm. För oss är det mycket viktigt att vi kan ge vad våra kunder önskar. Långvariga samarbeten ger oss möjlighet att bygga upp en personlig relation och att hitta ett sätt som passar bäst för var och en av våra kunder. Läs gärna mer här nedan om vad några av våra kunder tycker om hemstädning på Östermalm.

Emma H. Östermalm i Stockholm

"Jag längtar till när Freska har varit hos mig och jag får komma hem till en fräsch, väldoftande lägenhet."

Gustav Andersson, 25 år

"Det bästa jag gjort är att boka hemstädning. Nu har jag äntligen tid att träna igen."

Freja om sitt abonnemang

"Det är så skönt att inte behöva tänka på att ringa och boka. Allt bara flyter på så smidigt. Perfekt för mig som jobbar så mycket."

Andra områden vi städar på i Stockholm

Vi jobbar i hela Stockholm och vi kan rada upp alla områden som exempelvis Liljeholmen, Vasastan och Norrmalm. Men du hittar oss även i många andra delar i vårt avlånga land. Bor du eventuellt i Göteborg, Eskilstuna, Västerås eller kanske Enköping och Uppsala? Vi finns här för dig, bara hör av dig så löser vi självklart din städhjälp.

Fler tjänster vi erbjuder

Vi erbjuder även många fler tjänster än hemstädning. Hos oss kan du dessutom få hjälp med allt från att få flyttstädning när det är dags att byta bostad, eller en provstädning om du vill testa våra tjänster. Du kan även boka fönsterputs, kontorsstädning om du har företag, visningsstädning om du ska sälja eller kanske en rejäl storstädning på vårkanten. Hör bara av dig och kolla med oss. Vi kan städ och vi tar oss an det mesta.