Hemstädning Västerås

Bor du i Västerås och vill ha hemstädning av hög kvalitet? Fyll i postnummer och bostadsyta i formuläret, så får du både pris och lediga tider direkt.

Freska sköter din hemstädning Västerås

Det finns många anledningar att välja Freska hemstädning Västerås. Givetvis är vår kund alltid i fokus och det är av högsta prioritet för oss att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder att boka en tid för hemstädning.

Vi har en lättanvänd mobilapplikation där du kan hantera dina bokningar och även boka ny hemstädning. Eftersom vi vet att det behövs flexibilitet i vardagen har vi ingen bindningstid. Det går också att pausa ett abonnemang när du behöver det.

Anpassa städningen efter omständigheterna

Utifrån dina behov och önskemål lägger vi fokus på särskilda områden. Behöver du städning av sådant som inte ingår i den vanliga hemstädningen? Då kan du alltid köpa våra extratjänster, till exempel för invändig rengöring av kylskåp eller för rengöring av skåp under diskbänken.

Städning är för oss på Freska hemstädning Västerås förenat med hygien och fackkunskap. Vi lägger därför väldigt stor vikt vid att du ska bli nöjd med städningen, så att du istället kan ägna din tid åt annat som du tycker är roligare.

Intresserad, men vill ha mer information?

Det fixar vi! Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig direkt.

Miljövänliga medel och material

Alla rengöringsmedel vi använder i städningen är Svanenmärkta. Vi städar alltid med mikrofiberdukar, vilket gör att rengöringen blir extra effektiv. Vare sig det gäller torkning av ytor eller golvmoppning kan du vara trygg med att vi alltid använder produkter som är bra både för dig och miljön.

Trygghet för våra anställda

Ett företag ska naturligtvis kunna uppfylla kundens behov, både med städning och ett regelbundet städschema enligt önskemål. Men omsorgen för våra anställda är lika stor och vi är givetvis anslutna till ett kollektivavtal.

Vår personal har betald semester, friskvårdsbidrag och andra viktiga förmåner. Pensionsavsättningar för våra anställda är även det en självklarhet. Du kan alltså alltid vara säker på att vår duktiga personal är trygg och har rättvisa villkor.

Nöjd-kund-garanti

När du anlitar Freska för hemstädning Västerås är det viktigt för oss att du är 100 % nöjd. Vårt mål är att du ska vilja rekommendera oss för dina vänner och släktingar. Vi vill gärna ha en lång relation med dig som kund och bland annat därför är det alltid samma städare som jobbar hos dig. Allt för att skapa kontinuitet och trygghet för våra regelbundna kunder.

Vår personalstyrka är givetvis klanderfritt professionella och är noggrant utvalda. För dig skapar det en enklare vardag och efter varje besök ber vi våra kunder om feedback för att vi ska kunna bli ännu bättre. Så att du ska få uppleva glädjen och tillfredsställelsen med att ha ett rent och fräscht hem.