Purple Background Color

Freska stĂ„r med Ukraina – Vi har donerat 261 827 kr till Unicef. 💙💛

Tack underbara mĂ€nniskor – vĂ„ra stĂ€dare som bidragit till kampanjen genom sitt arbete och vĂ„ra kunder som köpt hemstĂ€dning av oss. Totalt donerade vi 261 827 kr till UNICEF.

Support Peace

I vÄr mÄnads lÄnga kampanj donerade vi 100 % av vinsten frÄn engÄngsstÀdningar till UNICEF. Vi Ätog oss att donera minst 150 000 kr vilket vi uppnÄdde och övertrÀffade avsevÀrt.

Tack vare underbara mÀnniskor som du skÀnker vi totalt 261 827 kr. Vi Àr oerhört tacksamma för alla som har bidragit och gjort detta möjligt!

HÀr Àr nÄgra ÄtgÀrder vi fortsÀtter att göra:

💛💙 Vi har anstĂ€llt vĂ„ra första 7 kollegor frĂ„n Ukraina
Vi tar in jobbansökningar, utbildar, stöttar och anstÀller mÀnniskor frÄn krigshÀrjade lÀnder som behöver kort- eller lÄngtidsanstÀllning i Norge, Sverige och Finland.

💛💙 Vi stödjer inifrĂ„n
Internt tillhandahÄller vi ytterligare företagshÀlsovÄrd och HR-stöd till alla som indirekt eller direkt pÄverkas av den aktuella situationen.

💛💙 Vi stĂ„r tillsammans
Det Àr viktigt att komma ihÄg att krig och konflikter pÄverkar mÀnniskor över hela vÀrlden, pÄ olika platser, frÄn mÄnga olika bakgrunder. LÄt oss alla hÄlla ihop, stödja varandra och visa medkÀnsla.

Gör skillnad tillsammans

Hur? Du köpte en engÄngshemstÀdning till dig sjÀlv eller till en vÀn och valde ett datum inom de kommande fem dagarna med 15 % rabatt.

Varför? Freska skÀnkte 100 % av vinsten frÄn din hemstÀdning direkt till UNICEF.

UNICEF – För varje barn

I 75 Är har UNICEF arbetat för att förbÀttra liv för barn och deras familjer. Trots anmÀrkningsvÀrda utmaningar runt om i vÀrlden kÀmpar UNICEFs personal för rÀttigheterna för alla barn som söker tryggt skydd, nÀring, skydd frÄn katastrofer och konflikter och jÀmlikhet.

LÀs mer om Unicef pÄ deras hemsida.

Tidigare i Är hade vi Àran att intervjua en av vÄra fantastiska stÀdare i Sverige. Vi blev otroligt rörda nÀr hon berÀttade vad frihet betyder för henne. Se videon och bli inspirerad!