Städning i Örebro

Boka en hemstädning via oss på Freska för att kunna njuta av ett välstädat hem på dina villkor, utan bindningstid. Du bestämmer tid och dag, och du kan också välja till andra tjänster än de som ingår.

Här på hemsidan kan du enkelt boka in ditt nästa städtillfälle, se pris för städning av ditt hem och annat som rör städning i Örebro.

Vad som ingår i vår hemstädning i Örebro

Det finns en del fasta punkter som ingår i en hemstädning och vi följer alltid en checklista. På så sätt vet både du och vi vad som ingår i arbetet. Sedan kan du även välja till andra tjänster vid behov. Följande ingår i respektive rum:

Allmänt/alla utrymmen

Dammtorkning på plana ytor på höjd som städaren når, dammsugning av golv och mattor, fuktmoppning av golv, tar bort fläckar från dörrhandtag, strömbrytare och dörrkarmar, tvättar speglar och glasytor, tar ut sopor. Det här gäller även i rummen nedan.

Köket

Rengöring av diskho, spis och utsidan av fläkten, fläckborttagning på kylskåp, diskmaskin och mikrovågsugn, avtorkning av köksredskap såsom kaffebryggare och brödrost.

Badrum

Tar bort fläckar på och rengör toalettstol, badkar och tvättställ, tvättar dusch och dess eventuella glasväggar.

Det här ingår inte i en hemstädning i Örebro

Sedan finns det de saker som inte ingår i en hemstädning utan som istället klassas som storstädning, samt att vi erbjuder tjänster som du kan köpa till utöver det som ingår i vår hemstädning i Örebro.

Detta ingår inte i vanlig hemstädning:

  • Avtorkning/rengöring av väggar och tak samt dammtorkning av tavlor
  • Borttagning av extremt svåra fläckar
  • Rengöring av golvbrunn och vattenlås
  • Vädringsgluggar och luftventiler rengörs inte
  • Flytt av hushållsmaskiner och tunga möbler
  • Renoveringsstädning
  • Möbelrengöring

Räkna enkelt ut pris för städning i Örebro

När du anlitar oss på Freska och vi ger dig möjlighet att snabbt och enkelt räkna ut priset för din städning här på hemsidan. Först och främst behöver vi information om din bostad. Du anger storleken i kvadratmeter samt vilken veckodag du önskar få städningen utförd. Nästa steg är att välja den tid du önskar. Det gäller såväl tid på dagen som hur ofta du vill utnyttja vår hemstädning i Örebro. Givetvis är det också möjligt att boka en engångsstädning utan att välja ett abonnemang. Om du väljer ett abonnemang är det även utan bindningstid för att du ska kunna avsluta tjänsten eller pausa den precis när du vill.

När du genomfört ovanstående steg återstår det att välja betalsätt. Alla betalningar sker tryggt och säkert via vår hemsida. När betalningen är genomförd är det bara att vänta på vald dag och tidpunkt så kommer din städare hem och gör ditt hem skinande rent.

100 % nöjdhetsgaranti

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med din städning i Örebro. Därför har vi en nöjd-kund-garanti som innebär att vi gör om städningen i de fall du inte skulle vara nöjd. Alla våra städare är engagerade och har en hög servicenivå, därför känner vi oss trygga i att erbjuda den här garantin. Nöjdhetsgarantin gäller i 48 timmar efter slutförd städning och innefattar det som finns med på checklistan för hemstädning.

Du kan se många kundrecensioner på vår hemsida från många av våra kunder, vilka alla är nöjda med vårt arbete. Om du är osäker kan du alltid boka en engångsstädning för att se vad du tycker innan du väljer ett städabonnemang. För oss har kunden alltid rätt och vi gör allt för att du ska bli nöjd.

Många fördelar med att anlita hemstädning i Örebro

Att anlita oss på Freska för din hemstädning i Örebro kommer med många fördelar. Först och främst tar vi ett socialt ansvar gentemot våra anställda. Givetvis har de kollektivavtal och betald semester, friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar och flera andra förmåner. Dessutom är det alltid samma städare som kommer till dig när du tecknar ett städabonnemang. Det är en trygghet att veta vem som städar ditt hem och personen i fråga lär sig också hur ditt hem ser ut.

När du bokar vår hemstädningstjänst i Örebro behöver du inte oroa dig över bindningstid. Du kan alltid pausa ditt städabonnemang under både kortare och längre perioder. Vårt mål är att underlätta din vardag när du har behov av det. Vi har också lagt stort fokus vid enkelhet och smidighet. Bokning sker online, även vid städabonnemang. På hemsidan kan du dessutom se och sköta alla dina bokningar på ett smidigt och lätt sätt.

Miljövänlig hemstädning i Örebro

Här på Freska har vi ett stort fokus på miljövänligt arbete. Vi värdesätter miljön och hållbarhet är ett ledord i vår verksamhet.

Allt vårt rengöringsmedel är Svanenmärkt. Dessutom tar vi med oss de tomma flaskorna och fyller på dem på vårt kontor, allt för att minska avfall och återanvända. De produkter vi använder lämnar ett så litet miljöavtryck som möjligt. Vi använder också miljövänliga dukar av mikrofiber när vi städar ditt hem. De kan tvättas upp till 600 gånger innan de kastas, vilket gör att vi genererat så lite avfall som möjligt.

Kundomdömen

"Sedan jag anlitade Freska har jag mer tid för att hjälpa barnen med läxorna, laga bra mat och slippa tänka på städningen." - Lena Andersson

"Frugan och jag valde att anlita städfirman för att vi skulle kunna njuta till fullo av våra år som pensionärer. Vi är väldigt nöjda med Freska. - Sven-Åke Karlström

"När Freska har varit hos mig är hemmet skinande rent och luktar gott. Så värt det! - Engla Svensson

Är du intresserad utav hemstädning men vill ha mer information?

Det löser vi! Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Jag är intresserad!