Städning i Malmö

Om du behöver hjälp med städningen i Malmö har du hittat rätt.
Hos Freska kan du sköta bokningen online och använda vår app för hantering av dina bokningar. Anlita oss för trygg och miljövänlig städning i Malmö.

Anpassa din städning i Malmö utifrån dina behov

Vi på Freska har lång erfarenhet av att städa. Därför känner vi oss trygga med att erbjuda en nöjdhetsgaranti till dig som kund. Det innebär att vi åtgärdar rengöringen i de fall du inte skulle vara nöjd med resultatet. På så sätt kan du som kund känna dig trygg i att anlita oss.

När du anlitar oss för hemstädning kan du alltid tala om dina önskemål för att vi ska kunna skräddarsy rengöringen utifrån dina behov och önskemål. Det gäller både tid för städningen och vad som ska ingå. Du som kund har alltid rätt och vi vill få till ett samarbete där alla är nöjda.

Anlita Freska för städning i Malmö

Om du känner dig osäker på att anlita städhjälp kan du börja med att boka in en enda städning med oss på Freska. Efter den kan du ta ställning till om du vill starta ett abonnemang. Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du vara säker på att vi inte avslutar arbetet förrän du är nöjd med slutresultatet. Anlita oss för städning i Malmö redan idag och få mer tid över till det du tycker om.

Vad ingår i hemstädning

När du anlitar oss för högkvalitativ hemstädning följer vi en checklista för att se till att inte missa någonting. För dig kommer det vara skönt att kunna njuta av livet utan att behöva tänka på städning. Du får mer tid att göra det du älskar istället, såsom att umgås med familjen, träna eller läsa en bra bok.

Vi tar med oss det mesta vi behöver, som rengöringsmedel och trasor. Det enda du som kund behöver tillhandahålla är mopp, hink och dammsugare. Men nu till vad som ingår i en hemstädning.

Allmänt/alla utrymmen

Vi dammsuger golv och mattor samt fuktmoppar golvet. Torkar bort fläckar på dörrkarmar, strömbrytare och dörrhandtag. Dammtorkar alla plana ytor vi når upp till. Torkar av speglar och andra ytor av glas. Fönsterputsning ingår inte. Vi tar också ut soporna om du har visat var de ska kastas och vi kan komma in i eventuellt soprum.

Kök

Ett kök kräver lite mer och har fler saker som behöver städas. Det som ingår för kök är rengöring av diskho, spis och utanpå fläkten. Vi torkar bort fläckar som finns utanpå kyl, frys och mikrovågsugn. Torkar av köksredskap såsom brödrost och kaffebryggare.

Badrum

I ditt badrum rengör vi toalettstol, tvättställ och badkar. Har du dusch rengör vi den och dess väggar. Vi torkar även bort damm från bords- och arbetsytor.

Ingår ej

Det finns en del saker som inte ingår i en vanlig hemstädning. Vissa av dem ingår istället i en storstädning när du anlitar oss för en sådan. De saker som inte ingår är:

  • Rengöring av väggar
  • Dammtorkning av tavlor
  • Rengöring av golvbrunnar
  • Flyttning av möbler och köksmaskiner
  • Rengöring av luftventiler
  • Städning efter en renovering
  • Rengöring av möbler

Intresserad, men vill ha mer information?

Det fixar vi! Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig direkt.

Professionell rengöring av erfarna städare

Alla som arbetar på Freska har kunskap och erfarenhet inom städning. Vi vill bli den bästa städfirman i Malmö med omnejd och nöjda kunder är vårt mål. Över 500 000 kunder har anlitat oss än så länge, både privatpersoner och företag. Vårt genomsnittliga betyg från kunderna ligger så högt som på 4,7 av 5 stjärnor. Ett betyg vi är väldigt stolta över.

När du anlitar oss för ett städabonnemang ser vi i allra största mån till att samma person kommer och städar hos er vid varje tillfälle. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg både med vår personal och vårt resultat. Vi tillhandahåller också en kundtjänst som du kan kontakta om du har frågor eller någonting du vill tala med oss om.

Pris för hemstädning i Malmö

Kostnaden för just din hemstädning beror på ditt hem och hur ofta du vill att städningen ska ske. Prissättningen är styrd av storleken på ditt hem samt hur lång tid det tar att städa hos dig. Tiden brukar bero på just storleken på bostaden. Du kan enkelt räkna ut priset för just din städning i Malmö här på hemsidan. Vårt timpris är lägre ju oftare du vill att vi ska komma och städa hos dig. Givetvis kan du nyttja RUT-avdraget som ger dig 50 % på arbetskostnaden.

När du bokar kan du själv välja vilken dag och tid du vill att vi kommer. Dessutom kan du betala säkert via hemsidan.

Miljövänlig och hållbar städning i Malmö

Vi har fokus på miljön i vårt arbete och använder därför alltid Svanenmärkta rengöringsmedel. Miljövänliga rengöringsmedel gör mindre skada på vår miljö och även på dig som person. Vi återanvänder dessutom alltid flaskorna, vilka vi fyller på när vi kommer tillbaka till kontoret. Det är ännu en vinst för miljön.

All rengöring sker med mikrofiberdukar som är mycket hållbara och som kan tvättas flera hundra gånger innan de slängs. Dessutom fungerar de lika bra oavsett hur många gånger de tvättats. De allra flesta av våra anställda åker även kollektiv mellan sina uppdrag, vilket är ännu en fördel ur miljösynpunkt.

Vi värnar också om våra anställda genom att ta vårt sociala ansvar. Givetvis har vi kollektivavtal och våra arbetare har betald semester, friskvårdsbidrag och andra förmåner.Kundrecensioner

"Freska har varit till stor hjälp i vardagspusslet. Att komma hem till ett nystädat hem är guld värt som ensamstående mamma med fyra barn. Har aldrig haft någonting att klaga på". - Johanna Svensson

"Jag föredrar att njuta av livet istället för att tänka på att städa, därför valde jag att låta Freska ta hand om städningen hemma hos mig. Nu kan jag ta det lugnt och njuta av pensionärslivet." - Sven

"Jag älskar att känna doften av nystädat när Freska varit hemma hos mig. En gång i veckan sköter de städningen så att jag kan fokusera på familjen istället." - Jeanette Olofsson