Lär känna Freskas städare!

Nöjda städare = Nöjda kunder

Fler än 700 städare från mer än 60 nationaliteter. Freskas professionella städare är en grupp fantastiskt talangfulla människor från hela världen som alla strävar efter att skapa en härlig vardag med guldkant!

Arbetsglädje

Att få vara en del av ett fantastiskt team och att känna sig stolt över sitt arbete är något alla mår bra av, så även vi. På Freska arbetar vi aktivt med att skapa en givande arbetsmiljö där vi både trivs och känner att vi utvecklas. Vi strävar efter att hela tiden bli bättre i allt vi gör. För att säkerställa att vi är på rätt väg skickar vi ut en månatlig eNPS som vi även regelbundet kompletterar med en större medarbetarenkät. Alla våra städare har även rätt till friskvårdsbidrag och självklart har vi kollektivavtal.

Visste du att: Frågan “Hur troligt är det att du skulle rekommendera Freska som arbetsplats?” under 2020 givit ett medelvärde på nästan 9 av 10?

Hur vi väljer ut våra städare på Freska

Vi får tusentals ansökningar varje år. Efter intervjuer, praktiska lektioner och ett slutgiltigt städtest är endast 3% av de sökande kvalificerade för att jobba på Freska. Vi vill lämna varje kund med en wow-känsla och det kräver såväl utbildning som erfarenhet. Vårt arbete ska tala för sig självt och kvalitet är vårt ledord. Majoriteten av våra städare åker kommunalt mellan sina kunder och restiden betalar vi självklart för.

Visste du att: Vi nu spenderat över 1 000 000 städtimmar hos våra fantastiska kunder?

Vi gör det tillsammans

Vi vill såklart ha roligt på jobbet, men det är minst lika viktigt att ha roligt utanför. Vi arrangerar regelbundet olika gemensamma event för att vi alla ska lära känna varandra bättre. Det kan vara allt ifrån en traditionell svensk kräftskiva till kubbspel och pizza i parken. Freskas anställda kommer från hela världen och många har flyttat långt från familj och vänner, något som gör det ännu viktigare att vi tillsammans skapar en trygg och varm miljö där alla känner sig välkomna.

Visste du att: Vi under våren kommer att starta vårt alldeles egna innebandylag?

Vi tar hand om ditt hem som om det vore vårt eget

Att skapa en trygg och hållbar arbetsmiljö handlar främst om att vi försöker göra vårt yttersta för att skapa starka band mellan städare och kunder. Alla våra abonnemangskunder blir tilldelad en av våra fantastiska städare och vi kan stolt meddela att vi har lyckats skapa fina och långsiktiga relationer mellan våra städare och våra kunder. Efter varje städning ber vi om kundens feedback som vi använder i syfte att ständigt förbättra vårt arbete. Efter fler än 300 000 städtillfällen har vi ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5. Inte illa va?

Visste du att: Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor?

700

superstjärnor levererar ständigt städkvalité och vardagsglädje av högsta klass.

1 000 000

städtimmar har hitills genomförts och fantastiska relationer har skapats mellan städare och kunder.

91%

av Freskas städare säger att det kan se hur deras arbete bidrar till att uppnå Freskas mål.

Lediga tjänster

Gå med i vårt mångsidiga team av begåvade proffs i Finland, Sverige eller Norge.

Frågor, tankar?

Låt oss veta vad du tycker.

Kontakta oss

Lycka är ett rent hem.

Enkel och snabb beställning, hemstädning från 235 kr/h.

Certifieringar
  • Reco 2020
Betalsätt
Klarna
Ladda ned appen
  • App Store
    Google Play
Freska i sociala medier
Hemstädning · Kontorsstädning · Flyttstädning · Storstädning · Fönsterputs
  • Stockholm,
  • Uppsala
Freska Sweden