Vår mission

Vi kombinerar tjänster med hög kvalitet och en enastående kundupplevelse baserat på en företagskultur med starka sociala, ekonomiska och miljömässiga värden.

För oss är ett fint och rent hem nyckeln till ett lyckligare vardagsliv. Både för dig som kund och för våra anställda.

Gör människor glada

Vi vill bidra med värme och omtanke. Det gör vi genom att skapa de bästa förutsättningarna för en välfungerande vardag och för speciella, glädjefyllda stunder. Både för dig som kund och för våra anställda.

Människan i fokus

Våra städare är våra stjärnor. Därför ser vi till att erbjuda goda utvecklingsmöjligheter, bland annat med interna språkutbildningar, ett internationellt socialt nätverk och sociala aktiviteter som på olika sätt bygger relationer.

Världens bästa företag

Det räcker inte att vara världens bästa städföretag. Vi vill vara världens bästa företag. För oss betyder framgång att vi aktivt arbetar med och mäter resultaten av nöjda och lyckliga kunder och medarbetare och inverkan på samhället.

Omtanke om naturen

När vi städar gör vi det med omtanke om vår natur, därför använder vi enbart Svanenmärkta och oparfymerade rengöringsmedel. För att vi bryr oss – om både dig, våra städare och om miljön.

Vi jobbar hårt för bättre jobb

Vi säkerställer att våra anställda växer, utvecklas och att de stöttas från första passet. Kollektivavtal är en självklarhet och vi strävar efter att alltid göra bättre. Våra personal har tillsvidareanställning på 50-100% och utbildas i våra egna lokaler.

Freska och miljön

Städning ska inte skada miljön. Därför använder vi uteslutande miljövänliga städprodukter som är säkra både för planeten och för våra städare.

Garanterad kund- och medarbetarnöjdhet

Låt våra kunder och städare berätta om vad som gör dem glada.

Läs berättelser

Frågor, tankar?

Låt oss veta vad du tycker.

Kontakta oss

Lycka är ett rent hem.

Enkel och snabb beställning, hemstädning från 225 kr/h.

Betalsätt
Klarna
Ladda ned appen
  • App Store
    Google Play
Freska i sociala medier
Hemstädning · Kontorsstädning
  • Stockholm
Freska Sweden