Hemstädning och ansvar för vår planet

Boka hemstädning från 225 kr/h, 450 kr/h innan rutavdraget.

Med omtanke för vårt gemensamma hem

Vi värdesätter miljön och strävar efter att agera så ansvarsfullt som möjligt när det kommer till alla steg i vår städtjänst. Det är därför vi tar med miljövänliga rengöringsmedel när vi städar ditt hem - utan att kompromissa med kvaliteten.

Våra rengöringsmedel

Vi använder oss utav rengöringsmedel från Bio Gen Active® när vi städar ditt hem - ett svenskt företag som arbetar aktivt med att försöka minska miljöbelastningen. Produkterna har ett naturligt ursprung som tillverkas av vassle. Bio Gen Active® är skonsam mot huden och mild mot material och ytor i ditt hem, den är 100 % nedbrytningsbar och är dessutom miljömärkt med Svanen. Detta gör det möjligt för oss att skrubba rent ditt hem från damm och smuts utan att efterlämna avfall eller skräp.

Experttips: Välj till Freska´s rengöringsmedel när du bokar din hemstädning!

Små insatser gör skillnad

Våra hemstädare bär snygga Freska t-shirts som är gjorda av 100 % återvunnet material tillverkade av företaget Pure Waste. En t-shirt bidrar till att vi sparar hela 2700 liter vatten.

Majoriteten av de anställda hos oss använder sig av kollektivtrafiken för att ta sig mellan de olika destinationerna, det är något vi är otroligt glada över.

Socialt ansvarstagande hemstädningsföretag

Vi har kollektivavtal med Almega och våra anställda får självklart betald semester, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Ingen bindningstid

Vår hemstädning har ingen bindningstid.  Pausa ditt abonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka.

Alltid samma städare

En av våra noggrant utvalda och utbildade städproffs städar hos dig vid varje städtillfälle.

Enkel onlinebokning

Att ha städhjälp ska vara enkelt och smidigt. Boka regelbunden städning från Freska enkelt online och hantera dina bokningar i vår app.

Ge det en chans - med gott samvete

Freskas professionella hemstädare gör städdagen till veckans höjdpunkt! Kolla tillgängliga tider och boka online eller via vår app från 225 kr/h, 450 kr/h innan rutavdraget.

Frågor, tankar?

Låt oss veta vad du tycker.

Kontakta oss

Lycka är ett rent hem.

Enkel och snabb beställning, hemstädning från 225 kr/h.

Betalsätt
Klarna
Ladda ned appen
  • App Store
    Google Play
Freska i sociala medier
Hemstädning · Kontorsstädning
  • Stockholm
Freska Sweden