Content Marketing Coordinator

Apply for this job

Vem är vi?

Freska grundades 2015 och levererar sedan dess tjänster inom hemstädning. Visionen var enkel men stor - vi ville revolutionera städbranschen där utvecklingen gått sakta och som historiskt haft mycket svart arbetskraft och dåliga arbetsförhållanden för de anställda. Vi såg också att fler och fler människor saknade tid att göra vad de helst av allt ville och att efterfrågan ökade för att köpa tjänster inom hemstädning. Företaget har ökat från 2 till runt 700 anställda och med det har även vår vision utvecklats:

Vi vill förändra världen, ett hem i taget. Vi tror på den universella rätten att trivas på arbetsplatsen, genom att göra våra medarbetare och våra kunder lyckliga. Vi älskar att hitta nya lösningar för att göra världen bättre och nya sätt att förbättra oss själva. För att vi ska kunna bli bättre måste vi vara bättre. Vi strävar efter att revolutionera städindustrin genom innovation, hög kvalitet och genom stolthet i yrkeskåren. Vi vill skapa en miljö som hjälper medarbetare, kunder och världen runt omkring oss att utvecklas och växa.

Välkommen till Freska.

Vem är du?

Du studerar ekonomi, marknadsföring, fotostudier eller journalistik och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Kanske du har relevant arbetslivserfarenhet från de ämnen som nämns ovan istället för utbildning, alternativt en särskild inriktning mot digital marknadsföring, innehållsproduktion eller liknande. Har tidigare erfarenhet av textbearbetning Du har god skriftlig kommunikativ förmåga. Hos oss är det viktigt att tonen och språket är anpassat till våra kandidat- samt kundmålgrupper. Du är bra på att anpassa dig efter målgrupp och situation. Du vill ha en brant inlärningskurva och utmana dig själv. Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift.

Det är meriterande om du har:

Arbetat med textproduktion i någon typ av textbearbetningssystem samt förståelse för SEO-optimering Arbetat med/i sociala medier och exempelvis hanterat innehållsproduktionen och annonsering för ett företags sociala medier Kunskaper i program för bildbearbetning, ex Indesign, Premiere eller Photoshop Vi förväntar oss att du är villig att lära dig snabbt och att du närmar dig denna ställningen med ett öppet sinne och en bra arbetsinställning. Vi tror också att du kommer ha en positiv påverkan på de personer som redan arbetar här. Vi belönar och vårdar dem som vill göra ett bra jobb!

Hur ser jobbet ut

Din plats i vår organisation är i det svenska teamet, som idag består av 5 personer och sitter på Medborgarplatsen, men du kommer också at jobba tilsammans med våran centrala marknadsteam som sitter i Helsinki. Samtidigt kommer du att varmt välkomnas till hela Freska-familjen. Du kan lära dig unika färdigheter som kommer att vara svåra att förvärva någon annanstans.Tillsammans jobbar vi för att stärka vår affär – och bygga varumärket Freska på kort och lång sikt. Hos oss blir du en del av en fantastisk kultur, får dagliga utmaningar och ett högt arbetstempo. Alla är väldigt måna om att lyfta varandra, målmedvetna och villiga att testa nya saker för att komma framåt. Vi hoppas att du vill ha roligt på jobbet – för det vill vi!

Ditt uppdrag

 • Influencer marketing
 • Hantera våra sociala mediekonton
 • Intervjua och laga kund- och städarhistorier
 • Översätta innehåll från vår centrala marknadsavdelning i Finland
 • Skapa rekryteringsinnehåll
 • Planera och genomföra lokal marknadsföring
 • Utveckla kreativa idéer om nya marknadsföringskanaler
 • Analysera och lagra material som motsvarar målgruppen i ditt ansvarsområde
 • Nätverksbyggande
 • Besöka lokala evenemang
 • Göra Freska till städtjänsten i din stad!

Vi erbjuder

 • Anställning 2-5 dagar i veckan. Möjligheter för heltidanställning sen.
 • Massor av ansvar från dag ett
 • En plats att lära och utvecklas, växa och överträffa sig själv
 • Utveckla unika färdigheter
 • Macbook
 • Grundlön + provision

Apply for this job

Content Marketing Coordinator

Apply now

Contact Person

Monika Sademies
Monika Sademies

Head of HR Nordics, Helsinki, Finland

Share this job

Apply for this job

What are you waiting for? The opportunity of a lifetime is waiting for you.

Apply now

Order now and enjoy a clean home

Fast and easy order, home cleaning from 225 kr/h.