Våra kunder berättar - Canelia

"Det är en underbar känsla att komma hem efter jobbet, och inte behöva städa. Vardagen tillsammans med barnen är väldigt händelserik, och att ha städhjälp betyder att jag kan fokusera på dem."

Vad fick dig att bli förälskad i ert hem första gången du såg det?

Allra först blev jag förälskad i arkitekturen. Vårt hem har byggts upp på totalt sex halvetager, och innan vi flyttade renoverade vi lägenheten så att vi tog bort alla kvarvarande väggar för att få en öppen planlösning. Jag älskar denna rymd och ljusinsläppet. Vad gäller bostadsorten så gjorde vi en kompromiss: vi valde en plats som är nära stadslivet, men som samtidigt ger oss ett sommarhem. Vad är favoriten i ert hem?

Köket. Vi är en stor familj, och köket är den plats där vi alla träffas och umgås. Det jag tycker särskilt om i köket är att nästan alla köksmaskiner är integrerade och gömda bakom köksdörrar.

Hur länge har ni bott här?

Vi flyttade hit 2012, så 6 år!

Hur känns det att komma hem till ett städat hus?

Det är en underbar känsla att komma hem efter jobbet, och inte behöva städa. Vardagen tillsammans med barnen är väldigt händelserik, och att ha städhjälp betyder att jag kan fokusera på dem. Det här är det bästa sättet att balansera arbets- och familjelivet.

Vad gör ni när er städare är här?

Jag är alltid på jobbet när städaren är här.

Vad gör dig lycklig och hur bidrar Freska till det?

Ett balanserat liv gör mig glad och genom städhjälp kan jag uppnå det.

Beställ nu och njut av ett rent hem

Beställ snabbt och enkelt online, 225 kr/h.