Stökigt hem

”Hej Freska, jag glömde bort att städa innan städaren kom. Behöver jag skämmas?”

Oroa dig inte, vi lovar att vi aldrig kommer att döma dig. Och tro mig, vi har sett det mesta. Våra städare är riktiga kämpar som inte är rädda för en utmaning.

Vi är alla människor och har förståelse för att livet kan vara lite stressigt ibland. Du behöver inte rättfärdiga dina prioriteringar eller vad du hinner med i din vardag. Oavsett hur din livsstil ser ut så finns vi här för att hjälpa dig att leva ett lyckligare och mindre stressigt liv. Glöm inte heller att våra städare också är mänskliga. Deras hem är inte heller alltid skinande rena och vi är ganska säkra på att de också lämnar smutsiga kläder framme ibland.

Vi plockar gärna upp dina kläder från golvet men du får gärna plocka upp leksaker och lösa föremål innan vi kommer hem till dig. Det gör vårt arbete mer effektivt och gör att vi kan fokusera på det som är viktigast. Men oroa dig inte om du är helt slut och inte orkar vika undan dina kläder – vi gör det gärna, men då behöver vi förstås också lite mer tid. När vi är hemma och städar hos dig hoppas vi att du kan passa på att göra sådant som gör dig lyckligare i din vardag.

Beställ nu och njut av ett rent hem

Beställ snabbt och enkelt online, 225 kr/h.