Sida vid sida

”Hej Freska, jag vill inte gå hemifrån när städaren är här. Vad kan jag göra för att situationen ska kännas mer naturlig?”

Oroa dig inte. Det är helt normalt att det känns obekvämt att en städare städar ditt hem när du är där. Vissa kunder väljer att stanna hemma medan städaren arbetar och vissa väljer att spendera de extra lediga timmarna med att göra någonting annat som de tycker om. Vi kommer att gilla dig vad du än väljer!

Om du väljer att stanna hemma under städningen rekommenderar vi att du låter städaren göra sitt jobb. Alla våra städare är ambitiösa, professionella och angelägna om att få göra sitt allra bästa – ge dem därför utrymme att göra just det. Däremot kan det vara en bra idé att småprata lite när städaren anländer för att bryta isen och skapa en trevlig stämning. Ta det lugnt. Fråga städaren hur de mår eller om de njuter av det fina vädret. Dra några skämt och berätta att du kommer att stanna hemma idag men att du inte kommer att störa dem när de arbetar.

Om du fortfarande känner dig obekväm kan du använda tiden till att göra någonting som du tycker om. Ta en joggingtur, gå på den där utställningen som du länge har velat se, hälsa på dina mor- eller farföräldrar eller ta med barnen till lekparken. Nu när du har tid är möjligheterna oändliga.

Beställ nu och njut av ett rent hem

Beställ snabbt och enkelt online, 225 kr/h.